Μαριλένα Ράδου: Αγνώριστη η “Παγιδευμένη” – Ποζάρει topless με φούξια μαλλιά στις καλαμιές

Μαριλένα Ράδου: Αγνώριστη η “Παγιδευμένη” – Ποζάρει topless με φούξια μαλλιά στις καλαμιές
Η Μαριλένα Ράδου στη σειρά "Παγιδευμένοι" ANT1

Η Κατερίνα Μαυρίδη της σειράς "Παγιδευμένοι" προχώρησε σε μια πολύ τολμηρή αλλαγή στο hair look της, που κανείς δεν περίμενε. Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα του Β’ κύκλου της δραματικής σειράς “Παγιδευμένοι”, που αναμένεται να επιστρέψει και να καθηλώσει ξανά τους τηλεθεατές.

Η ηθοποιός Μαριλένα Ράδου, η οποία υποδύεται την Κατερίνα Μαυρίδη στην σειρά του ΑΝΤ1, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και “φορτίζει μπαταρίες” ώστε να επανέλθει δριμύτερη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η ίδια, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, δημοσίευσε μια φωτογραφία που άφησε άφωνους τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρέ στο οποίο ποζάρει topless, με φούξια μαλλιά, ανάμεσα σε καλαμιές, και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Αν στον κόσμο σήμερα
υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων
που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε
τη δυστυχία των άλλων,
σε μερικά χρόνια
θα είχαμε έναν παράδεισο.
Μπέρτραντ Ράσελ
Βρετανός φιλόσοφος (1872-1970)
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές”.

Το ανανεωμένο look της Μαριλένας Ράδου

Η Μαριλένα Ράδου έχει ανανεώσει το hair look της εδώ και μερικές μέρες, ενώ είχε μοιραστεί κι άλλες φωτογραφίες με τα φούξια μαλλιά της στο Instagram, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Άγνωστο παραμένει εάν και πότε θα επανέλθει στο ανοιχτό ξανθό χρώμα για τις ανάγκες του ρόλου της στη σειρά “Παγιδευμένοι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα