Μαρίνα Σάττι: Η αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή στη Eurovision δεν είναι αυτή που περιμένεις

Διαβάζεται σε 2'
satti
Μαρίνα Σάττι Papadakis Press

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision έδωσε η Μαρίνα Σάττι και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη.

Μπορεί να μας χωρίζουν αρκετοί μήνες μέχρι τη διεξαγωγή του 68ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision 2024, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, όμως οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η Μαρίνα Σάττι, η οποία αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ελλάδας, μίλησε για όλα.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αυτή τη συμβολική χρονιά, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της και χθες, Δευτέρα (13/11) πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην Ακρόπολη για τις ανάγκες του εισαγωγικού βίντεο το οποίο θα αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στα social media.

“Χαίρομαι που μου έχει ανατεθεί αυτό το πρότζεκτ, χαίρομαι αλήθεια. Παίρνοντας και όλη αυτή τη στήριξη, νιώθω ότι κάπως τα πράγματα που ήθελα και εγώ σαν Μαρίνα να πετύχω στη δουλειά μου, γίνονται πιο γρήγορα”, είπε αρχικά η τραγουδίστρια, η οποία εκμυστηρεύτηκε πως τις τελευταίες ημέρες αισθάνεται… “εθνικός ήρωας“.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως δεν σκέφτεται τι θα συμβεί στη σκηνή της Eurovision στις 11 Μαΐου 2024, αλλά επικεντρώνεται στον στόχο που θα οδηγήσει στον επόμενο στόχο, ενώ σχολίασε πως αυτή την περίοδο μαζί με τους συνεργάτες της βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης τραγουδιού.

“Τι θα ‘θελα να γίνει; Να φτιάξω ένα σύγχρονο πρότζεκτ, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου, τη νέα Ελλάδα και όχι ίσως αυτά που έχουν σαν εικόνα οι ξένοι για εμάς, τα στερεότυπα όπως ο Ζορμπάς, το συρτάκι, το… σαγανάκι. Και να είναι σχετικό και να μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους εκτός της χώρας μας, να ταυτιστεί, να συνδεθεί, να χορέψει, αυτός είναι ο στόχος”, είπε η Μαρίνα Σάττι.

Σε ερώτηση για το ποιον καλλιτέχνη που έχει ανέβει στη σκηνή της Eurovision ξεχωρίζει, η Μαρίνα Σάττι είπε πως αυτός είναι ο Mahmood που εκπροσώπησε την Ιταλία το 2019 και το 2022, ενώ για το ποια είναι η αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή η απάντηση ήταν έκπληξη, αφού η τραγουδίστρια απάντησε πως είναι ο Μιχάλης Ρακιντζής με το “S.A.G.A.P.O”.

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ακρόπολη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα