Μαρίνα Σάττι και Έφη Θώδη “μάς πήγαν τάπα” και έστησαν γλέντι στην Τεχνόπολη

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι Dimitris Kapantais / SOOC

Η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στη σκηνή της Τεχνόπολης και έκανε τη χθεσινή βραδιά να μείνει αξέχαστη για έναν και μόνο λόγο.

Μετά την iconic και “μεταλλαγμένη” εμφάνισή της πριν λίγες ημέρες στην Τεχνόπολη, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε για μία ακόμη συναυλία στην Αθήνα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, βάζοντας και πάλι φωτιά στη σκηνή.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα πήρε φόρα, “καβάλησε τη Yamaha” και μάς… πήγε τάπα, αποδεικνύοντας ξανά πως το φαινόμενο Σάττι είναι εδώ και δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει.

Και το έκανε ξανά το βράδυ της Τετάρτης (03/07) όταν στη συναυλία που έδωσε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ανέβηκε στη σκηνή η Έφη Θώδη για ένα μουσικό διάλειμμα με παραδοσιακά.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε στο πλευρό της Μαρίνας Σάττι ερμηνεύοντας μερικά από τα πιο γνωστά τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει και χορέψει κάποια στγμή σε κάποιο παραδοσιακό γλέντι.

Η συνεργασία τους επί σκηνής έφερε κοντά το παραδοσιακό με το σύγχρονο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναίσθημα και ενέργεια, μετατρέποντας την Τεχνόπολη σε πανηγύρι.

 

Το κοινό κατέκλυσε με χειροκροτήματα και επευφημίες Σάττι και Θώδη, οι οποίες έβαλαν τέλος στην “κόντρα” τους, μετά τις δηλώσεις της τελευταίας όταν της ζητήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή να εκφράσει την άποψή της για το “ΖΑΡΙ” με το οποίο η Μαρίνα Σάττι εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

“Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνοια ανάμεσά μας αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο! Είναι icon. Σας ευχαριστώ για όλα”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι στην τραγουδίστρια η οποία φώναξε “Μαρίνα Σάττι σ’ αγαπώ“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα