Μαρίνα Σάττι – MAD VMA 2024: Η ατάκα Νέγκα για το “χασμουρητό” την ώρα της βράβευσης και η αντίδρασή της

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι Glomex/@Mad TV

Η Αθηναΐς Νέγκα απένειμε βραβείο στη Μαρίνα Σάττι στα MAD VMA 2024, αλλά πρώτα σχολίασε το διάσημο “χασμουρητό” και ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί μαζί της.

Το πρώτο της βραβείο στα MAD VMA 2024, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (19/06) στο Tae Kwon Do, παρέλαβε η Μαρίνα Σάττι.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που με τον δίσκο της “ΠΟΠ” έσπασε απανωτά μουσικά ρεκόρ, κέρδισε το βραβείο “Καλλιτέχνης POP”.

Ωστόσο, η στιγμή της βράβευσης της Μαρίνας Σάττι “σημαδεύτηκε” από μια άβολη στιγμή και μια “περίεργη” ατάκα, που δεν άρεσαν στο κοινό της.

Συγκεκριμένα, η Αθηναΐς Νέγκα ήταν εκείνη που κλήθηκε να κάνει την απονομή του βραβείου, με τη γνωστή δημοσιογράφο-παρουσιάστρια να προλογίζει την νικήτρια με έναν τρόπο που, μάλλον, δεν περίμενε κανείς.

Η Νέγκα, λίγο πριν πει το όνομα της Μαρίνας Σάττι, θέλησε να σχολιάσει το διάσημο “χασμουρητό” της κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης συνέντευξης τύπου στη Eurovision 2024 και φρόντισε να ενημερώσει το κοινό πως διαφωνεί μαζί της.

“Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα” είπε χαρακτηριστικά η Αθηναΐδα Νέγκα.

Η στιγμή της βράβευσης της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε κάπως “κουμπωμένη” στη σκηνή, πήρε το βραβείο και απομακρύνθηκε σχεδόν αμέσως από την Νέγκα, ενώ είπε στο κοινό:

“Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! “Ποπ” βραβείο, είναι και ο δίσκος που κυκλοφόρησε που λέγεται “Pop”. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά… ενδιαφέρουσα. Έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα τα έχασα… Ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αγάπη σας και για τη στήριξη”.

Η αντίδραση της Σάττι στην ατάκα της Νέγκα

Στο μεταξύ, από βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media από άλλη “γωνία λήψης” φαίνεται η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι την στιγμή που την προλογίζει η Αθηναΐδα Νέγκα.

Όπως φαίνεται παρακάτω, όταν η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια κάνει αναφορά στο “χασμουρητό”, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ξαφνιάζεται και κοιτάζει με απορημένο ύφος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα