Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε μιλώντας για τον πατέρα της – “Θέλω να το πω, το σκέφτομαι όλη νύχτα”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι Instagram@marina_satti

Η Μαρίνα Σάττι στάθηκε μπροστά στο κοινό της στην Τεχνόπολη και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν μίλησε για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή.

Μουσική, χορό, απελευθέρωση και συγκίνηση μοίρασε απλόχερα η Μαρίνα Σάττι στη χθεσινοβραδινή συναυλία που παραχώρησε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της “P.O.P.” περιοδείας της αυτό το καλοκαίρι.

Η “μεταλλαγμένη” Μαρίνα Σάττι διέψευσε όσους θεώρησαν ότι μετά την εμφάνισή της στη Eurovision και την κατάκτηση της 11ης θέσης θα αποτραβηχτεί και το βράδυ της Τετάρτης (26/06) έκανε την Τεχνόπολη να σείεται, περνώντας με μαεστρία από ήχους των Βαλκανίων, στα παραδοσιακά δημοτικά, από τα νησιώτικα, στα αραβικά και μετά τραπ, μελωδικές μπαλάντες, μετά χορευτικά, ποπ, έθνικ και ξανά πίσω στη μουσικής της Κρήτης, της γενέτειράς της.

Δεν δίστασε επίσης να δείξει και τα συναισθήματά της και να συγκινηθεί, όταν στάθηκε μπροστά σε όλους και μίλησε για τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες και πέρυσι την καμάρωνε από το κοινό στην ίδια σκηνή.

“Να πω κάτι; Είμαι κάπως συγκινημένη, αλήθεια. Δεν ήθελα να το πω αυτό, αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα σας το πω, φίλοι είμαστε. Πέρυσι τέτοιο καιρό, που είχε γίνει η συναυλία στην Τεχνόπολη, είχε έρθει ο μπαμπάς μου, η αδερφή μου, η γυναίκα του μπαμπά μου, η μαμά μου και ο αδερφός μου σε αυτή τη συναυλία και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια. Και το σκέφτομαι όλη τη νύχτα, ότι στην περσινή συναυλία ήμασταν όλοι μαζί.. και φέτος είστε τόσο πιο πολλοί, δεν ξέρω…”, είπε η Μαρίνα Σάττι φανερά φορτισμένη, ενώ αμέσως μετά ερμήνευσε το τραγούδι “YIATI POULI M'”, από τον δίσκο της “YENNA”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα