Μάρω Λύτρα: Υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο

Διαβάζεται σε 2'
Μάρω Λύτρα
Μάρω Λύτρα Papadakis Press

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μάρως Λύτρα για την περιπέτεια της υγείας της και το δυνατό μήνυμα που στέλνει.

Στον Καναδά ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια η Μάρω Λύτρα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “Fame Story” και η οποία έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον εργάζεται ως νοσοκόμα, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξή της πριν μήνες.

Με αφορμή την Ημέρα του Καναδά, η Μάρω Λύτρα αποκάλυψε πως αυτή ήταν μία δύσκολη χρονιά, μιλώντας για πρώτη φορά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, καθώς υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο, από τις οποίες, όπως έγραψε, επέζησε.

“Ευτυχισμένη Ημέρα του Καναδά. Χαρούμενη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά, επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το ήξεραν”, έγραψε στην ανάρτησή της η Μάρω Λύτρα, η οποία μοιράστηκε και μία φωτογραφία με την ίδια να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Μέσω της ανάρτησής της η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει και ένα ισχυρό μήνυμα, υπενθυμίζοντας σε όλους να χαμογελούν, να είναι ευγνώμονες καθώς “κάθε μέρα που ξυπνάτε είναι μια ευλογία.Το αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι ένα δώρο”.

Η Μάρω Λύτρα
Η Μάρω Λύτρα Instagram@marolytra_

 

Ευτυχισμένη Ημέρα του Καναδά. Χαρούμενη κάθε μέρα. Αυτή ήταν μια δύσκολη χρονιά, επέζησα από δύο επεμβάσεις ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Πολύ λίγοι στενοί φίλοι το ήξεραν. Το μοιράζομαι γιατί η ζωή είναι τόσο σύντομη. Χαμογελάστε, βρείτε κάτι για να χαμογελάσετε. Να είστε ευγνώμονες, πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε. Κάθε μέρα που ξυπνάτε είναι μια ευλογία μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον Θεό. Κάθε μέρα είναι μια ευλογία να είστε ευγνώμονες. Ττο αύριο δεν είναι δεδομένο. Το αύριο θα είναι ένα δώρο“, έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα