Μάστορας για Μαρινέλλα: Να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό

Διαβάζεται σε 2'
Χρήστος Μάστορας
Χρήστος Μάστορας Papadakis Press

Η πρώτη δήλωση του Χρήστου Μάστορα μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας και τις φήμες για μεταξύ τους διαμάχη.

Ο Χρήστος Μάστορας απάντησε για πρώτη φορά στο παρασκήνιο της αποχώρησής του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, καθώς μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα ήταν οι δύο τραγουδιστές που θα πλαισίωναν την τραγουδίστρια.

Δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ήθελαν τη Μαρινέλλα να έχει απομακρύνει τον τραγουδιστή, ο οποίος εξηγώντας τι συνέβη, ανέφερε μεταξύ άλλων πως “ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία”, επιλέγοντας να μην απαντήσει στα της φημολογούμενης αποπομπής του.

Η συνέχεια γνωστή. Η Μαρινέλλα σόκαρε τους πάντες το βράδυ της Τετάρτης, όταν κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο αφότου ξεκίνησε τη συναυλία της, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Χωρίς ο ίδιος να έχει τοποθετηθεί δημοσίως τα τελευταία 24ωρα, μετά και το περιστατικό, ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, ζητώντας από τις εκπομπές να μην κάνουν κουτσομπολιό.

“Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε από αυτό”, είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Χρήστος Μάστορας, δηλώνοντας πως έχει επικοινωνήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζονται.

Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειλικρινά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα