Μάθιου Πέρι: Ένας χρόνος από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον

Διαβάζεται σε 3'
Μάθιου Πέρι: Ένας χρόνος από τον θάνατό του – Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Ένας χρόνος κλείνει από τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι. Όσα είπε η οικογένειά του. Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον.

Ήταν 28 Οκτωβρίου 2023 όταν ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών, σκορπίζοντας παγκόσμια θλίψη.

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του Chandler Bing από τα «Φιλαράκια», συγκλόνισε πολλούς, ιδιαίτερα καθώς ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι με το εγκληματικό δίκτυο πίσω από τον θάνατό του.

«Ήταν αναπόφευκτο αυτό που θα συνέβαινε», είπε η μητέρα του, Σουζάν Πέρι, στο “TODAY” show. Η μητέρα του μίλησε για τη διαδικασία διαχείρισης της θλίψης της και δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στο πόσο ανίσχυρος μπορεί να νιώσει κάποιος απέναντι στον αγώνα ενός αγαπημένου του προσώπου με τον εθισμό.

«Πρέπει να σταματήσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου, γιατί σε καταστρέφει», δήλωσε.

 

Το 2022, ο Πέρι κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir», όπου αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον εθισμό του. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, μια εμπειρία κοντά στον θάνατο το 2019, όταν το παχύ έντερό του υπέστη ρήξη από τη χρήση οπιοειδών. Συνολικά, ξόδεψε περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα αποκατάστασης, όπως έγραψε στο βιβλίο.

Η μητέρα του αναφέρθηκε σε μια συζήτησή τους πριν από τον θάνατό του. «Πέρασε μια περίοδο, λίγο πριν πεθάνει, όπου μου έδειχνε ένα από τα νέα του σπίτια. Ήρθε κοντά μου και είπε “Σ’ αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι μαζί σου τώρα.” Ήταν σαν να ήταν μια προαίσθηση ή κάτι τέτοιο. Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά σκέφτηκα, πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που είχαμε μια τέτοια συζήτηση; Έχουν περάσει χρόνια».

«Θα δω κάτι αστείο ή γελοίο στις ειδήσεις ή οπουδήποτε και πάω να τον καλέσω. Τώρα έχω μεγαλύτερη ελευθερία στη σχέση μας απ’ ό,τι ποτέ. Και τότε με χτυπάει τόσο έντονα το γεγονός ότι δεν είναι εδώ» εξομολογείται η μητέρα του.

Όσον αφορά τις αδελφές του, η Κέιτλιν λέει πως «ακόμα και όταν περνούσε σκοτεινές στιγμές, ήμασταν πάντα περήφανες για εκείνον». Η Έμιλι προσθέτει ότι ο Πέρι είχε μια μεγάλη καρδιά για τους ανθρώπους που αγαπούσε, λέγοντας:

«Ήταν συνεχώς γκρινιάρης, αλλά ήταν πάντα αστείος, και όταν οι άνθρωποι που αγαπούσε πετύχαιναν κάτι ή φοβούνταν, θα έκανε τα πάντα για εκείνους. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ήθελε ήταν να αγαπά και να αγαπιέται».

Αυτή η μεγάλη καρδιά είναι κάτι που έχουν αναφέρει πολλοί διάσημοι από τότε που έφυγε από τη ζωή, συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών του στα «Φιλαράκια».

Η Τζένιφερ Άνιστον απέτισε φόρο τιμής στον Μάθιου Πέρι, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στην επέτειο του θανάτου του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα