Μαυρικίου: “Δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις διευθυντών και δεν έφτασα εκεί που έπρεπε”

Μαυρικίου: “Δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις διευθυντών και δεν έφτασα εκεί που έπρεπε”
Ιλάειρα Ζήση - Μαυρίκιος Μαυρικίου papadakispress

Σε μία δημόσια καταγγελία προχώρησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος αποκάλυψε την κακοποιητική συμπεριφορά που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του με την Ιλάειρα Ζήση για το επόμενο live του J2US.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στα εμπόδια που αντιμετώπισε κατά το ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε στις απαιτήσεις και τις “ορέξεις” διευθυντών και παραγωγών στις οποίες αρνήθηκε να υποκύψει.

«Βρέθηκα αντιμέτωπος με πράγματα που δεν ήμουν διατεθειμένος να υποκύψω. Έπρεπε να μπω κάτω από γραφεία, να υποκύψω σε εκβιασμούς πίσω από κλειστές πόρτες δισκογραφικών εταιρειών, να “λαδώσω” κόσμο, να ανταποκριθώ στις ανώμαλες ορέξεις που μπορεί να είχε ο κάθε παραγωγός ή διευθυντής της δισκογραφικής», είπε αρχικά.

«Επειδή δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω, αυτός είναι ο βασικός λόγος που μέχρι σήμερα δεν κατάφερα να φτάσω εκεί που θα έπρεπε, ώστε να με ξέρει ο κόσμος μόνο και μόνο για την καλλιτεχνική μου πορεία», συνέχισε ο τραγουδιστής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα