Μέγκαν Φοξ: Επέστρεψε στο Instagram και ξεκαθάρισε την αλήθεια για το “τρίτο πρόσωπο”

Μέγκαν Φοξ: Επέστρεψε στο Instagram και ξεκαθάρισε την αλήθεια για το “τρίτο πρόσωπο”
Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι Evan Agostini/Invision/AP

Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας και το "μαύρο" που έπεσε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μέγκαν Φοξ επέστρεψε και ξεκαθάρισε την αλήθεια γύρω από τις φήμες περί απιστίας του συντρόφου της Μασίν Γκαν Κέλι.

Η Μέγκαν Φοξ επανενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να ξεκαθαρίσει και επίσημα τις φήμες περί απιστίας από τον σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι.

Έχοντας “εξαφανίσει” κάθε προηγούμενη ανάρτησή της, εκτός από τις κοινές φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό της, η Μέγκαν Φοξ πραγματοποίησε ένα post, στο οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τη δική της αλήθεια για τις φήμες περί χωρισμού, ζητώντας παράλληλα να αφήσουμε ήσυχους “όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους“.

Δεν υπήρξε καμία ανάμειξη τρίτου προσώπου σε αυτή τη σχέση, κανενός είδους. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε… πραγματικούς ανθρώπους, DM, bots AI ή δαίμονες. Ενώ μισώ να σας ‘κλέβω’ από τυχαίες αβάσιμες ειδήσεις που θα είχαν γραφτεί με μεγαλύτερη ακρίβεια από το ChatGPT, πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους ήσυχους τώρα“, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως αναφέρει ο Independent, πως την περασμένη εβδομάδα, η Φοξ και ο Κέλι εθεάθησαν να βγαίνουν από το γραφείο συμβούλου σχέσεων στην Καλιφόρνια, ενώ το People, αποκάλυψε πως το ζευγάρι τσακώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο που οδήγησε τη Φοξ να βγάλει το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Η ανάρτηση της Μέγκαν Φοξ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα