Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Είναι ζευγάρι; Οι φωτογραφίες που τους “πρόδωσαν”

Διαβάζεται σε 2'
Μελίνα Νικολαΐδη
Μελίνα Νικολαΐδη [email protected]

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Φιντιρίκου έχει βρει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μελίνα Νικολαΐδη. Το ταξίδι στο εξωτερικό και οι αναρτήσεις που αποδεικνύουν πως είναι μαζί.

Ξανά ερωτευμένη είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών η Μελίνα Νικολαΐδη, με τον Δημήτρη Φιντιρίκο να είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Αν και οι φήμες για το μεταξύ τους ειδύλλιο ανακυκλώνονταν τις προηγούμενες ημέρες μέσω δημοσιευμάτων και τηλεοπτικών ρεπορτάζ, μία ρομαντική απόδραση και κάποιες παρόμοιες φωτογραφίες ήρθαν να τις επιβεβαιώσουν, “προδίδοντας” πως η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο γνωστός επιχειρηματίας είναι ζευγάρι.

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Ρώμη και οι δυο τους αναρτούν φωτογραφίες από αξιοθέατα της “αιώνιας πόλης”.

Αν και οι δυο τους είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν έχουν δημοσιεύσει καμία κοινή φωτογραφία τους, ένα στιγμιότυπο από τη νυχτερινή επίσκεψη έξω από το Κολοσσαίο είναι αυτό που τους “πρόδωσε”, αποδεικνύοντας πως βρίσκονται εκεί μαζί.

Η ανάρτηση της Μελίνας Νικολαίδη:

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου:

Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τις φήμες για τη μεταξύ τους σχέση, ωστόσο ο Δημήτρης Φιντιρίκος σχολίασε πριν μερικές ημέρες μία ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη δημοσιεύοντας μία σειρά από emoji που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν μία καρδιά και μία φλόγα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα