Μετά τη Σάττι η Ζευγαρά; Η απάντηση στο εάν θα τη δούμε στη Eurovision

Διαβάζεται σε 2'
Λένα Ζευγαρά
Λένα Ζευγαρά glomex

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision μίλησε η Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Super Katerina” το πρωί της Δευτέρας (24/06) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Eurovision αλλά και στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει εκείνη την Ελλάδα σε έναν από τους επόμενους διαγωνισμούς τραγουδιού.

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια σε ερώτηση για το αν θα πήγαινε στη Eurovision εάν δεχόταν μία πρόταση με ένα λαϊκό τραγούδι ή ένα τσιφτετέλι, ξεκαθάρισε πως δεν της έχει γίνει καμία πρόταση, ωστόσο δήλωσε… τολμηρή!

“Επειδή δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί. Σίγουρα είμαι τολμηρή, μ’ αρέσει να δοκιμάζω πράγματα στη δουλειά μου. Δεν με έχω φανταστεί γιατί είμαι άνθρωπος που με φαντάζομαι και προσπαθώ να κάνω το παν για να το ζήσω. Δεν με έχω φανταστεί, βέβαια θα ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου”.

Όσο για το σενάριο να βλέπαμε στη σκηνή της Eurovision ένα λαϊκό τραγούδι, η Λένα Ζευγαρά εμφανίστηκε επιφυλακτική.

“Δεν ξέρω αν το λαϊκό στοιχείο θα μπορούσε να πάει… δεν το έχω επεξεργαστεί για να σου πω ‘ναι Κατερίνα θα πήγαινα με ένα τσιφτετέλι ή με μια μπαλάντα’. Γιατί συνήθως αυτά που βλέπουμε είναι ένα μιξ, πλέον βλέπουμε ροκ, μέταλ, διάφορα πράγματα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα