Miguel Herran: Συγκλονισμένος ο Ρίο του “Casa de Papel” – Φωτιά κατέκαψε το σπίτι του

Miguel Herran: Συγκλονισμένος ο Ρίο του “Casa de Papel” – Φωτιά κατέκαψε το σπίτι του
Instagram

Η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του ηθοποιού κατάφερε να καταστρέψει τα πάντα. Το συγκλονιστικό βίντεο με τα δάκρυα του Miguel Herrán στην όψη της καμμένης κατοικίας του.

Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε ολοσχαιρώς το σπίτι του Miguel Herran, του Ρίο από το “Casa de Papel” και το βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να κλαίει, συγκλονίζει.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του στην Άβιλα της Ισπανίας το βράδυ της Πέμπτης (07/04) όταν ξύπνησε από τον ήχο του συναγερμού για φωτιά.

Σε βίντεο που δημοσίευσε σε Instagram Story του την επόμενη ημέρα, ο Herrán ακούγεται να κλαίει όσο τραβάει το βίντεο που έδειχνε τη ζημιά που προκάλεσε στο σπίτι του η φωτιά.

“Καλημέρα”, έγραψε σαρκαστικά στο βίντεο, ενώ η φωτιά συνέχιζε να καίει.

Ο ίδιος είπε ότι η οροφή είχε πέσει σε πολλά δωμάτια του διαμερίσματος, ωστόσο, όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι απώλειες ήταν “υλικές”, χαριτολογώντας ότι η φωτιά ήταν ένα παράδειγμα “των σημαντικών προβλημάτων του κόσμου”.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος ηθοποιός είπε ότι αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο και ότι ενώ οι πυροσβέστες έφτασαν γρήγορα στο σημείο, μεγάλο μέρος του σπιτιού του είχε καταστραφεί.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα