Μικέλε Μορόνε: Το sex symbol του Netflix έρχεται στην Ελλάδα – Ο λόγος

Διαβάζεται σε 2'
Μικέλε Μορόνε
Μικέλε Μορόνε Business Wire/AP IMAGES

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών “365 ημέρες” επισκέπτεται την χώρα μας σε λίγες μέρες. Πού θα τον δούμε.

Την Ελλάδα αναμένεται να επισκεφτεί το επόμενο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός Μικέλε Μορόνε (Michele Morrone) που έγινε ευρέως γνωστός από την ταινία “365 μέρες” (“365 Days”), η οποία προβλήθηκε στο Netflix.

Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος του, ως Massimo, στην ερωτικού ύφους ταινία – την οποία πολλοί συνέκριναν με τις “50 αποχρώσεις του γκρι” (“50 Shades of Grey”) – έκανε τον Ιταλό ηθοποιό σταρ και τον μετέτρεψε σε sex symbol, κάνοντας τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί.

Ο γοητευτικός ηθοποιός θα βρεθεί στη χώρα μας ως guest στο MadWalk 2023, τη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Την παρουσίαση του φαντασμαγορικού event έχει αναλάβει η Βίκυ Καγιά και ο Μικέλε Μορόνε θα σταθεί στο πλάι της.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Δευτέρας (30/10) η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή “Happy Day”, η οποία είπε:

“Μόλις έμαθα ότι έρχεται λέω στον άνθρωπο που μου το είπε “θέλω μια συνέντευξη” και μου είπε ότι δεν θα δώσει καθόλου συνεντεύξεις, ούτε θα φωτογραφηθεί. Δεν θα κάνει τίποτα άλλο πέρα από το MadWalk”.

Η ταινία “365 μέρες” και οι κριτικές που έλαβε

Το “365 Μέρες” (“365 Days”) είναι πολωνική ερωτική ταινία του 2020, σε σκηνοθεσία των Μπαρμπάρα Μπιαουόβας (Barbara Białowąs) και Τόμας Μάντες (Tomasz Mandes). Βασισμένη στο πρώτο μυθιστόρημα μιας τριλογίας της Μπλάνκα Λιπίνσκα, η υπόθεση ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα από τη Βαρσοβία (Άννα-Μάρια Σιεκλούτσκα) σε μια άψυχη σχέση που ερωτεύεται έναν κυρίαρχο Σικελό άνδρα (Μικέλε Μορόνε), ο οποίος την φυλακίζει και της επιβάλλει μια περίοδο 365 ημερών για να τον ερωτευτεί.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στην Πολωνία στις 7 Φεβρουαρίου 2020. Όταν κυκλοφόρησε παγκοσμίως στο Netflix στις 7 Ιουνίου 2020, κέρδισε γρήγορα την παγκόσμια προσοχή, και έγινε η ταινία με τις περισσότερες προβολές σε περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παρά αυτή τη δημοτικότητα, η ταινία έλαβε παγκοσμίως αρνητικές κριτικές, με την κριτική να στοχεύει στην αντιληπτή εξύμνηση της Μαφίας και τη βαριά χρήση σεξουαλικών ακολουθιών που περιλαμβάνουν σεξουαλική βία, κάνοντας συγκρίσεις με την τριλογία Fifty Shades.

Ένα σίκουελ, με τίτλο “365 Days: This Day”, κυκλοφόρησε στο Netflix στις 27 Απριλίου 2022.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα