Μήνυση κατά της Miley Cyrus – Την κατηγορούν ότι αντέγραψε στο “Flowers” τον Bruno Mars

Διαβάζεται σε 2'
Miley Cyrus
Miley Cyrus AP Photo

Μήνυση κατά της Miley Cyrus, η οποία κατηγορείται ότι αντέγραψε τραγούδι του Bruno Mars στο βραβευμένο με Grammy τραγούδι της “Flowers”

Η Miley Cyrus μηνύθηκε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς φέρεται να αντέγραψε τον Bruno Mars κατά τη δημιουργία της βραβευμένης με Grammy επιτυχίας της, «Flowers».

Σύμφωνα με έγγραφα που απέκτησε το TMZ, η Tempo Music Investments ισχυρίζεται ότι το επιτυχημένο single της Cyrus του 2023 έχει «πολλές μουσικές ομοιότητες» με τη μπαλάντα του Mars του 2012 «When I Was Your Man».

Στα έγγραφα, η Tempo Music αναφέρει… «Είναι αδιαμφισβήτητο, βάσει του συνδυασμού και του αριθμού των ομοιοτήτων μεταξύ των δύο ηχογραφήσεων, ότι το ‘Flowers’ δεν θα υπήρχε χωρίς το ‘When I Was Your Man’.»

Η Tempo Music ισχυρίζεται ότι η Miley, η δισκογραφική της εταιρεία και οι παραγωγοί της είχαν όλοι πρόσβαση στο τραγούδι του Bruno… και επιδιώκουν να ζητήσουν αποζημίωση από τη Miley, καθώς και να της απαγορεύσουν τη διανομή ή την εκτέλεση του «Flowers».

Ωστόσο, ο Mars δεν αναφέρεται ως ενάγων στην καταγγελία.

Νωρίτερα φέτος, η τραγουδίστρια του «Malibu» κέρδισε τα πρώτα της Grammy, όταν το «Flowers» κέρδισε το βραβείο για τον δίσκο της χρονιάς και την καλύτερη ποπ σόλο ερμηνεία, ξεπερνώντας την Taylor Swift και τη Billie Eilish.

«Αυτό το βραβείο είναι καταπληκτικό, αλλά πραγματικά ελπίζω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί η ζωή μου ήταν όμορφη χθες», είπε η Cyrus κατά τη διάρκεια της ομιλίας της για την αποδοχή του βραβείου για τον δίσκο της χρονιάς, όπως αναφέρει το Page Six.

«Δεν θα πάρουν όλοι στον κόσμο ένα Grammy, αλλά όλοι σε αυτόν τον κόσμο είναι ξεχωριστοί, οπότε παρακαλώ μην νομίζετε ότι αυτό είναι σημαντικό»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα