Μητέρα Diddy: “Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που παρουσιάζουν”

Διαβάζεται σε 3'
Sean "Diddy" Combs
O Sean "Diddy" Combs Invision/AP Jordan Strauss

Η Τζανίς Κομπς μίλησε πρώτη φορά για τα όσα κατηγορείται ο γιος της, Diddy, και δήλωσε πως “ο κόσμος στρέφεται εναντίον του χωρίς να ακούσει την πλευρά του”.

Στην πρώτη της δημόσια δήλωση προχώρησε η μητέρα του Diddy έπειτα από την δίωξη και την προφυλάκιση του γιου της. Ενώ οι αποκαλύψεις για τα λεγόμενα Freak Offs πάρτι του πρωταγωνιστή του μεγάλου σκανδάλου της showbiz συνεχίζονται και η λίστα των θυμάτων όλο και αυξάνεται, η Τζανίς Κομπς προχώρησε σε δηλώσεις μέσω δικηγόρου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της στον 54χρονο ράπερ  και λέγοντας πως «έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, όπως όλοι μας» αλλά «δεν είναι το τέρας που παρουσιάζουν».

Παράλληλα, χαρακτήρισε μια «αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα» όλα όσα του καταλογίζονται το τελευταίο διάστημα ενώ ανέφερε: «Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς ως μητέρα που είναι συντετριμμένη και βαθιά θλιμμένη από τους ισχυρισμούς εναντίον του γιου μου, Σον Κομπς. Είναι σπαρακτικό να βλέπω τον γιο μου να κρίνεται όχι για την αλήθεια, αλλά για μια αφήγηση που δημιουργήθηκε από ψέματα. Το να γίνομαι μάρτυρας αυτού που μοιάζει με δημόσιο λιντσάρισμα του γιου μου, πριν να έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά του, είναι ένας πόνος πολύ αβάσταχτος για να τον εκφράσω με λόγια».

Όσο για το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν μήνες και δείχνει τον Diddy να ξυλοκοπά την πρώην σύντροφό του, Κάσι, η μητέρα του σχολίασε: «Ο γιος μου μπορεί να μην ήταν απόλυτα ειλικρινής για ορισμένα πράγματα, όπως το ότι αρνήθηκε ότι είχε βιαιοπραγήσει σε μια πρώην κοπέλα του, όταν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του ξενοδοχείου έδειξε το αντίθετο. Μερικές φορές, η αλήθεια και το ψέμα είναι τόσο στενά συνδεδεμένα που γίνεται τρομακτικό να παραδεχτείς ένα μέρος της ιστορίας, ειδικά όταν αυτή η αλήθεια είναι έξω από τον κανόνα ή είναι πολύ περίπλοκη για να γίνει πιστευτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Τζανίς Κομπς διευκρίνισε: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι η αστική νομική ομάδα του γιου μου επέλεξε να συμβιβαστεί με την αγωγή της πρώην συντρόφου του (Κάσι) αντί να την αμφισβητήσει μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να προκληθεί εξοστρακισμός, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε αυτή την απόφαση εναντίον του γιου μου, ερμηνεύοντάς την ως παραδοχή ενοχής».

«Είναι πραγματικά οδυνηρό να βλέπω τον κόσμο να στρέφεται εναντίον του γιου μου τόσο γρήγορα και εύκολα για ψέματα και παρανοήσεις, χωρίς ποτέ να ακούσω την πλευρά του ή να του δώσω την ευκαιρία να παρουσιάσει την πλευρά του», είπε, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι κάποιοι από αυτούς που τον κατηγορούν έχουν ως κίνητρο τα χρήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα