‘Μήτηρ φαμίλιας’: Η Μαντόνα φωτογραφίζεται με τα 6 της παιδιά

‘Μήτηρ φαμίλιας’: Η Μαντόνα φωτογραφίζεται με τα 6 της παιδιά
US singer Madonna, left, sits with her adopted children David, Stella and Mercy, at the opening of The Mercy James Institute for Pediatric Surgery and Intensive Care, located at the Queen Elizabeth Central Hospital in the city of Blantyre, Malawi, Tuesday, July 11, 2017. Madonna was in Malawi on Tuesday for the official opening of a hospital children's wing funded by her charity and named after one of the four children the pop star has adopted from the impoverished southern African nation. (AP Photo Thoko Chikondi) AP

Δεν συμβαίνει συχνά να βλέπουμε την βασίλισσα της ποπ να φωτογραφίζεται πλάι στα παιδιά της. Αυτή τη φορά όμως, η οικογένεια συγκεντρώθηκε με αφορμή τα γενέθλια της Αμερικανής ντίβας

Μπορεί να είναι η πιο διάσημη τραγουδίστρια στον κόσμο, δεν παύει όμως να είναι μητέρα. Και μάλιστα, όπως δείχνει η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, πολύτεκνη. Η Μαντόνα είχε γενέθλια και έκλεινε τα 59 χρόνια το Σάββατο και αποφάσισε να το γιορτάσει οικογενειακά. Ανέβασε το instagram ένα στιγμιότυπο μαζί με τα έξι της παιδιά.

Η Λούρδες, η πρωτότοκη κόρη που σήμερα είναι 20 ετών κάτω δεξιά, ο Ρόκο, 17 ετών, καρπός του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, οι Ντέιβιντ Μπαντα και Μέρσι Τζέιμς, 11 ετών αμφότεροι, που υιοθέτησε η τραγουδίστρια και τέλος οι δίδυμες Έσθερ και Στέλλα που σήμερα είναι μόλις 4 ετών.

“Η καλύτερη…” έγραψε η Μαντόνα στο λογαριασμό της συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες like.

Η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί πρόσφατα στη δικαστική διαμάχη που είχε για την κηδεμονία της Μέρσι, όταν το δικαστήριο προέβαλε ενστάσεις λόγω του πρόσφατου διαζυγίου της. «Είμαι μαχητής της ελευθερίας και φεμινίστρια με καρδιά αντάρτη (…) επομένως δεν αποδέχομαι όταν μου λένε “όχι”», συνέχισε αναφερόμενη στα προσκόμματα που προέκυψαν κατά τη διαδικασία της υιοθεσίας της κόρης της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα