Μιχάλης Ρακιντζής: Περιγράφει τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα του ελικοπτέρου εν ώρα πτήσης

Διαβάζεται σε 2'
Θοδωρής Ρακιντζής
Θοδωρής Ρακιντζής glomex

Ο Θοδωρής Ρακιντζής περιέγραψε την πιο τρομακτική εμπειρία που έζησε στον αέρα και τη συνεργασία με τον Βασίλη Καρρά.

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/10) ο Θοδωρής Ρακιντζής και περιέγραψε στους παρουσιαστές ένα απίστευτο περιστατικό που έζησε, όταν κατά τη διάρκεια πτήσης με ελικόπτερο άνοιξε η πόρτα!

Ο γνωστός καλλιτέχνης περιέγραψε στην κάμερα του “Πρωίαν σε είδον” πως όλα συνέβησαν όταν πετούσε με ελικόπτερο πάνω από την Πεντέλη, όταν είχε φωτιές, και “είχαμε πέσει δύο άτομα πάνω στην πόρτα για να βλέπουμε από κάτω, και με την πίεση άνοιξε η πόρτα και βρεθήκαμε στο κενό“.

Ο Θοδωρής Ρακιντζής ξεκαθάρισε πως δεν ήταν οδηγός αλλά βρισκόταν στα πίσω καθίσματα του ελικοπτέρου και όπως ανέφερε το πιο τρομακτικό από όλα ήταν πως δεν ήταν καν δεμένοι!

“Κατά τύχη! Όπως πήγα να πέσω ακουμπήσαμε στην πόρτα και έτσι τη γλιτώσαμε”, είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος δήλωσε επίσης πως εξακολουθεί να κάνει πτήσεις με ελικόπτερα τα οποία πιλοτάρει μάλιστα ο ίδιος.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιεί πτήσεις με ελικόπτερο για την κατάσβεση μίας φωτιάς για παράδειγμα, καθώς όπως εξήγησε, απαιτεί περισσότερα διπλώματα και να γίνει κανείς επαγγελματίας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Θοδωρής Ρακιντζής αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά.

“Μου αρέσει να πειραματίζομαι σε πολλά είδη και για μένα αυτό ήταν ένα challenge. Από εκεί που έκανα διαφορετικά πράγματα να κάνω κάτι τέτοιο, και ήμουν περίεργος για το πώς θα βγει. Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό και τα τραγούδια αυτά ακούγονται μέχρι σήμερα, και τα λέω και εγώ στα live μου”, είπε ο τραγουδιστής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα