Μιχάλης Ρακιντζής: “Θυμάμαι σαν χθες τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη στο ‘Προκαλείς'”

Μιχάλης Ρακιντζής: “Θυμάμαι σαν χθες τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη στο ‘Προκαλείς'”
Μιχάλης Ρακιντζής glomex

Νοσταλγία έφερε η συνέντευξη του Μιχάλη Ρακιντζή στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Όσα είπε για το γύρισμα με τη διάσημη παρουσιάστρια για το τραγούδι του "Προκαλείς".

Τραγούδια που έγραψε όταν ακόμα πήγαινε σχολείο και έγιναν τεράστιες επιτυχίες κάποια χρόνια μετά, χιλιάδες εμφανίσεις, βραβεύσεις με χρυσούς δίσκους, αμέτρητες συνεργασίες. Όλα αυτά θα μπορούσαν να περιγράψουν εν ολίγοις τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του Μιχάλη Ρακιντζή.

Με αφορμή τις εμφανίσεις του τραγουδιστή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου θα παρουσιάσει τις μεγάλες του επιτυχίες με έναν πιο funky τρόπο, ο Μιχάλης Ρακιντζής θυμήθηκε περιστατικά από τα “ατίθασα νιάτα” του, τις μεγάλες επιτυχίες του όταν κανείς δεν γνώριζε ποιος είναι, αλλά και τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες και τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως αυτή με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού “Προκαλείς” το 1990.

“Θυμάμαι σαν να ήταν χθες τη συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη. Κάποιες μέρες χωρίς να ξέρεις τον λόγο, σου αποτυπώνονται. Από τις απονομές χρυσών και πλατινένιων δίσκων δεν θυμάμαι τίποτα. Θυμάμαι το γύρισμα σε αυτό το κλιπ γιατί ήταν ένα καινούργιο εγχείρημα τότε τα βίντεο κλιπ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιχάλης Ρακιντζής: “Προκαλείς”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα