Νατάλια Βοντιάνοβα: Το μοντέλο με τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βρήκε τη χαμένη της αδερφή μετά από 22 χρόνια

Νατάλια Βοντιάνοβα: Το μοντέλο με τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βρήκε τη χαμένη της αδερφή μετά από 22 χρόνια
Νατάλια Βοντιάνοβα Joel C Ryan/Invision/AP

Παρά τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την καρποφόρα -εν τέλει- αναζήτηση της χαμένης της αδερφής, η Νατάλια Βοντιάνοβα έχει αναδειχθεί ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως.

Μπήκε στους κύκλους της μόδας και “άνθισε” με το παρατσούκλι “Supernova”. Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να πετύχει μια πετυχημένη καριέρα.

Ο λόγος για την Νατάλια Βοντιάνοβα, ένα από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, με τη σπάνια ομορφιά της να μένει ανεξίτηλη σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνει.

Η Νατάλια γεννήθηκε στο Νίζνι Νόβγκοροντ της Ρωσίας. Μεγάλωσε υπό δύσκολες συνθήκες, σε φτώχια και χωρίς πατέρα που την εγκατέλειψε όταν εκείνη ήταν ακόμη παιδί.

Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε και έκανε άλλα δύο παιδιά, την Οξάνα και την Κριστίνα. Η πρώτη γεννήθηκε πρόωρα και αργότερα διεγνώσθη με αυτισμό, με τους συμμαθητές της Νατάλια να την αποφεύγουν.

Στα 11 της φρόντιζε το σπίτι και τις αδερφές της, ενώ η μητέρα της καθάριζε σπίτια για να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Όταν ήταν 15 ετών ο τότε φίλος της, την έπεισε να έρθει σε επαφή με ένα πρακτορείο μοντέλων και στα 17 της έχοντας μάθει αγγλικά μέσα σε 3 μήνες έφυγε για το Παρίσι. Τότε ήρθε και το πρώτο χρυσό συμβόλαιο με το Viva Models. Τα επόμενα 20 χρόνια έκανε αισθητή την παρουσία της στις πασαρέλες της διεθνούς μόδας.

Η πετυχημένη καριέρα της δεν στάθηκε εμπόδιο στο να φτιάξει τη δική της οικογένεια, καθώς σήμερα είναι παντρεμένη με τον Αντουάν Αρνό και έχουν δύο παιδιά.

Κάτι που αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue, ήταν ότι αναζητούσε για χρόνια την αδερφή της, καρπό ενός άτυχου έρωτα της μητέρας της, που δόθηκε για υιοθεσία.

Η Νατάλια προσέλαβε ακόμη και ιδιωτικό ντέντεκτιβ για να μάθει στοιχεία για εκείνη και να τη βρει. 22 χρόνια μετά, κατάφερε να την εντοπίσει και να έρθουν σε επαφή.

Όπως έμαθε στη συνέχεια η αδερφή της είχε δοθεί σε ένα ζευγάρι από τη βόρεια Καρολίνα και την έλεγαν Τζένα Μπερνς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα