Nick Carter: “Εξωφρενικοί” οι ισχυρισμοί περί σεξουαλικής επίθεσης

Διαβάζεται σε 3'
ο Nick Carter
ο Nick Carter Photo by Amy Harris/Invision/AP, File

Τους ισχυρισμούς πως προέβη σε σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τριών γυναικών αρνείται μέσω των δικηγόρων του το πρώην μέλος του θρυλικού boy band “Backstreet Boys”, Nick Carter.

Σεισμό έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Fallen Idols: Nick and Aaron Carter”, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ισχυρισμούς σε βάρος του τραγουδιστή Νικ Κάρτερ (Nick Carter) του συγκροτήματος “Backstreet Boys” από τρεις γυναίκες

Οι δικηγόροι του Νικ Κάρτερ αμφισβητούν τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής επίθεσης από τις Melissa Schuman, Shannon Ruth και Ashley Repp, οι οποίες μιλούν για τις φερόμενες επιθέσεις τους που έλαβαν χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Οι τρεις γυναίκες μήνυσαν η καθεμία τον Κάρτερ, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες τους και κατέθεσε αγωγή εναντίον και των τριών για δυσφήμιση.

Σε δήλωσή της στους Los Angeles Times, η νομική ομάδα του τραγουδιστή δήλωσε ότι οι γυναίκες “διαδίδουν ψεύδη”, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς “εξωφρενικούς” και έκαναν παράλληλα λόγο για “συμμορία συνωμοτών”.

“Οι υποθέσεις αυτές περνούν τώρα από το νομικό σύστημα και, με βάση τόσο τις αρχικές δικαστικές αποφάσεις όσο και τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία, έχουμε κάθε πεποίθηση ότι θα επικρατήσουμε και θα τις καταστήσουμε υπεύθυνες για τη διάδοση αυτών των ψευδών στοιχείων”.

Ο τραγουδιστής φέρεται να αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ τη Δευτέρα.

Η Shannon Ruth κατέθεσε αστική μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση εναντίον του Κάρτερ το 2022, ισχυριζόμενη ότι τη βίασε το 2001, όταν ήταν 17 ετών, μετά από μια συναυλία των “Backstreet Boys” στην Tacoma της Ουάσινγκτον.

Εκπρόσωπος του Κάρτερ χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς “νομικά αβάσιμους” και “εντελώς αναληθείς”.

Η Melissa Schuman, πρώην μέλος του συγκροτήματος Dream, κατηγόρησε τον τραγουδιστής για βιασμό το 2017, αλλά οι εισαγγελείς δεν άσκησαν δίωξη επειδή είχε παρέλθει η προθεσμία παραγραφής. Στη συνέχεια κατέθεσε αστική αγωγή τον Απρίλιο του 2023, ισχυριζόμενη ότι ο Κάρτερ της επιτέθηκε σεξουαλικά το 2002 στη Σάντα Μόνικα, όταν εκείνος ήταν 22 ετών και εκείνη 18.

Η Melissa Schuman
Η Melissa Schuman Reed Saxon/AP Photo

Η Ashley Repp κατέθεσε την αγωγή της τον Αύγουστο του 2023, υποστηρίζοντας ότι ο Κάρτερ τής επιτέθηκε τρεις φορές στη Φλόριντα το 2003, όταν εκείνη ήταν 15 ετών και εκείνος 23, με τον δικηγόρο του τραγουδιστή να χαρακτηρίζει τις κατηγορίες της “γελοίες“.

Στο ντοκιμαντέρ γίνεται επίσης λόγος και για τα προβλήματα ψυχικής υγείας και τη μάχη που έδινε ο Aaron Carter πριν πεθάνει σε ηλικία 34 ετών τον Νοέμβριο του 2022.

Σημειώνεται μάλιστα πως πριν από τον θάνατό του, ο Aaron Carter υποστήριξε δημοσίως τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον αδελφό του για σεξουαλική επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα