Nick Pasqual: Κατηγορείται για απόπειρα φόνου – Μαχαίρωσε 20 φορές την σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
Nick Pasqual
Nick Pasqual GTCRFOTO/Alamy/Visualhellas.gr

Ο ηθοποιός Nick Pasqual συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας κατά της εν διαστάσει συντρόφου του. Φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της και να την μαχαίρωσε πολλές φορές

Στη σύλληψη του διάσημου ηθοποιού Nick Pasqual (Νικ Πασκουάλ) προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς κατηγορείται για απόπειρα φόνου εναντίον της εν διαστάσει συντρόφου του, Allie Shehorn.

Πιο συγκεκριμένα, ο 34χρονος γνωστός ηθοποιός φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι της βραβευμένης make-up artist Allie Shehorn (Άλι Σέχορν) και να την μαχαίρωσε πολλές φορές (πληροφορίες κάνουν λόγο για 20 φορές), ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Sunland του Λος Άντζελες στις 23 Μαΐου, ενώ ο Nick Pasqual συνελήφθη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Σιέρα Μπλάνκα στο Τέξας, προσπαθώντας να διαφύγει από τις ΗΠΑ στο Μεξικό. Θα εκδοθεί στην κομητεία του Λος Άντζελες ,όπου θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για αυτό το έγκλημα.

Ο ηθοποιός – που έχει παίξει στα Archive 81 (2022), How I Met Your Mother (2005), Poor Paul (2023), κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας, διάρρηξη κατοικίας πρώτου βαθμού και σωματικές βλάβες. Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι “προκάλεσε μεγάλη σωματική βλάβη στο θύμα υπό συνθήκες ενδοοικογενειακής βίας“. Εικάζεται ότι ο Pasqual χρησιμοποίησε προσωπικά μαχαίρι κατά τη διάπραξη του εγκλήματος.

Αν καταδικαστεί, ο Πασκουάλ αντιμετωπίζει τη μέγιστη ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

«Οι σκέψεις μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια είναι με το θύμα σε αυτό το φρικτό περιστατικό», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες, Τζορτζ Γκασκόν. «Το γραφείο μας, συμπεριλαμβανομένου του Γραφείου Υπηρεσιών Θυμάτων, επεκτείνει την υποστήριξή μας και τους πόρους μας σε αυτήν, καθώς ξεκινά το μακρύ και δύσκολο ταξίδι της θεραπείας τόσο από το σωματικό όσο και από το συναισθηματικό τραύμα που της προκλήθηκε».

«Αυτό το αποτρόπαιο περιστατικό είναι μια έντονη υπενθύμιση των κινδύνων της ενδοοικογενειακής βίας», πρόσθεσε ο Γκασκόν. «Θα διασφαλίσουμε ότι το άτομο που είναι υπεύθυνο για αυτήν την αποτρόπαια πράξη θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα