Νικόλ Κίντμαν: Με χάλκινο μαλλί μάς δείχνει τους εντυπωσιακούς μύες της σε νέο εξώφυλλο

Νικόλ Κίντμαν: Με χάλκινο μαλλί μάς δείχνει τους εντυπωσιακούς μύες της σε νέο εξώφυλλο
Νικόλ Κίντμαν AP Photo/Jae C. Hong

Νέα τολμηρή εμφάνιση για την ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν, η οποία ποζάρει με ένα ιδιαίτερο look και ένα άκρως γυμνασμένο σώμα στο νέο τεύχος του περιοδικού Perfect.

Τολμηρό και άκρως ενδιαφέρον είναι για άλλη μια φορά το εξώφυλλο της Νικόλ Κίντμαν, η οποία πόζαρε στο νέο τεύχος του περιοδικού Perfect για τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, φωτογραφήθηκε σε μία ιδιαίτερη πόζα, καθώς είναι όρθια με ανοιχτά τα πόδια και έχει λυγισμένα προς τα πάνω τα χέρια της, δείχνοντας τους δικέφαλούς της, με το σώμα της να παρουσιάζεται άκρως γυμνασμένο.

Παράλληλα, τα μαλλιά της έχουν μία χάλκινη – πορτοκαλί απόχρωση και, ενώ μπροστά είναι κομμένα καρέ, πίσω παραμένουν μακριά.

Το όλο concept του εξωφύλλου, αλλά και η ίδια η Νικόλ Κίντμαν, ενθουσίασαν τους θαυμαστές της 55χρονης ηθοποιού, παρά το σχεδόν εξωγήινο αποτέλεσμα, γράφοντας αποθεωτικά σχόλια κάτω από την σχετική ανάρτηση του περιοδικού στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικούς μήνες, η Νικόλ Κίντμαν είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια για την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair.

Τα αρνητικά σχόλια αναφέρονταν, κυρίως, στο έντονο photoshop και στο σύνολο ρούχων που φορούσε στην φωτογράφιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα