Νικόλ Κίντμαν: Συγκινεί η ανάρτησή της μετά τον θάνατο της μητέρας της

Διαβάζεται σε 2'
Νικόλ Κίντμαν
Νικόλ Κίντμαν (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η Νικόλ Κίντμαν ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την αγάπη και τη στήριξη που έλαβε μετά το θάνατο της μητέρας της.

Tην ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη που έλαβε από τους θαυμαστές της μετά τον θάνατο της μητέρας της εξέφρασε η Νικόλ Κίντμαν.

Η είδηση του θανάτου της μητέρας της διάσημης ηθοποιού, Τζανέλ Αν Κίντμαν, ανακοινώθηκε από τη σκηνοθέτιδα της ταινίας “Babygirl”, Χαλίνα Ρέιν, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Βενετίας το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, όταν η Ρέιν αποκάλυψε ότι η 57χρονη Κίντμαν έφυγε νωρίς από το φεστιβάλ λόγω ενός επείγοντος οικογενειακού περιστατικού. Η Κίντμαν απουσίασε επίσης από την πρεμιέρα της ταινίας στη Βόρεια Αμερική, στο Τορόντο, την Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου.

«Η αδελφή μου κι εγώ, μαζί με την οικογένειά μας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την καλοσύνη που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα», ανέφερε σε ανάρτησή της η Κίντμαν, την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου. «Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγαπούσαν και θαύμαζαν τη μητέρα μας σήμαινε για εμάς περισσότερα απ’ όσα μπορούμε ποτέ να εκφράσουμε. Ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητά μας καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον», κατέληξε.

Η ανάρτησή της περιλάμβανε τρεις φωτογραφίες της μητέρας της. Η πρώτη είναι ένα πορτρέτο της νεαρής Τζανέλ, ενώ οι δύο επόμενες είναι οικογενειακές φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζονται η Κίντμαν και η αδελφή της, Αντωνία Κίντμαν.

Η Κίντμαν είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πώς η μητέρα της διαμόρφωσε την καριέρα της σε μια συνέντευξη του 2020 στη Sydney Morning Herald.

«Μου έδωσε το πάθος να ακολουθήσω την καριέρα που έχω, γιατί πάντα ήθελα να την ευχαριστήσω», είχε δηλώσει η Κίντμαν. «Αλλά επίσης χάραξε τον δικό της δρόμο και ήθελε οι κόρες της να έχουν την ίδια ευκαιρία να χαράξουν τον δικό τους δρόμο».

«Η μαμά δεν κατάφερε απαραίτητα να κάνει την καριέρα που ήθελε, αλλά ήταν αποφασισμένη οι κόρες της να έχουν ίσες ευκαιρίες», πρόσθεσε. «Αυτό μου έδωσε τη ζωή μου. Και μου έδωσε τη ζωή μου, εκείνη και ο πατέρας μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα