Νίκολας Κέιτζ: Η Ρίκο Σιμπάτα γέννησε το πρώτο τους παιδί – Πώς θα το ονομάσουν

Νίκολας Κέιτζ: Η Ρίκο Σιμπάτα γέννησε το πρώτο τους παιδί – Πώς θα το ονομάσουν
Νίκολας Κέιτζ και Ρίκο Σιμπάτα Richard Shotwell/Invision/AP

Η Ρίκο Σιμπάτα είναι η πέμπτη σύζυγος του Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος έχει ήδη δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του. Η νεογέννητη κόρη τους χαίρει άκρας υγείας.

Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) και η πέμπτη του σύζυγος Ρίκο Σιμπάτα (Riko Shibata) καλωσόρισαν την κόρη τους την οποία θα ονομάσουν August Francesca Coppola Cage.

«Ο Νίκολας και η Ρίκο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη γέννηση της κόρης τους», είπε ο εκπρόσωπος τους στο People. «Μάνα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας».

Το κοριτσάκι είναι το πρώτο παιδί της Ρίκο και το τρίτο του Κέιτζ, καθώς είναι ήδη πατέρας δύο αγοριών από προηγούμενες σχέσεις του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε την Ρίκο στο Λας Βέγκας σε μία εντυπωσιακή τελετή στις 16 Φεβρουαρίου του 2021, τιμώντας τα γενέθλια του αείμνηστου πατέρα του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 μέσω κοινών φίλων στην Ιαπωνία, στα γυρίσματα της ταινίας “Prisoners of the Ghostland”, όπου η Ρίκο – η οποία κατάγεται από το Κιότο – έκανε και το πρώτο της κινηματογραφικό ντεμπούτο.

Μάλιστα, στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο την περασμένη χρονιά, ο Νίκολας Κέιτζ και, η κατά 31 χρόνια μικρότερή του, Ρίκο Σιμπάτα, εντυπωσίασαν με την τολμηρή φωτογράφισή τους.

Ο Νίκολας Κέιτζ αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο concept, δηλώνοντας ότι η φωτογράφιση δεν θα έπρεπε να αναπαράγει τα στερεότυπα της Γιαπωνέζας συζύγου στην εποχή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλαδή, δεν θα έπρεπε η 26χρονη να εμφανίζεται ως “η σεμνή, υποτακτική και διακοσμητική Ασιάτισσα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα