Νίκος Γκέλια: “Το πρωί κήδεψα τον φίλο μου και το βράδυ είχα γύρισμα για το Ναυάγιο”

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Γκέλια
Νίκος Γκέλια papadakispress

Ο Νίκος Γκέλια, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Ναυάγιο” που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Mega, βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη, όπου μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά.

Ο γνωστός ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της κουβέντας, αποκάλυψε ένα τραγικό γεγονός που βίωσε ο ίδιος την ημέρα που είχε γύρισμα για τη νέα σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

«Φτάσατε υποκριτικά σε σημείο ταύτισης με τον ήρωα;», τον ρώτησε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θα δούμε πολύ θάνατο. Όταν οποιοσδήποτε από εμάς έχει βιώσει μια απώλεια στη ζωή του, ε, ναι…», είπε ο Νίκος Γκέλια και στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Θα πω ένα πολύ χαρακτηριστικό γεγονός. Ο “Βασίλης”, ο ρόλος που υποδύομαι, έρχεται αντιμέτωπος με έναν πολύ ισχυρό θάνατο μπροστά του στο “Ναυάγιο”. Την ίδια ακριβώς μέρα που είχα το γύρισμα -το βράδυ είχα το γύρισμα-, το πρωί κήδεψα τον παιδικό μου φίλο. Έφυγε ξαφνικά από το πουθενά, έπαθε έμφραγμα στο σπίτι του την ώρα που άκουγε μουσική. 32 χρονών σαν εμένα».

«Όταν συνέβη αυτό και έπρεπε να κάνω το βράδυ αυτή τη σκηνή… δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Τα συναισθήματα μπλέκονται λίγο. Δεν ξέρω αν στη συγκεκριμένη σκηνή είμαι ο Νίκος, ο οποίος έκλαιγε, ή ο “Βασίλης”», συνέχισε ο Νίκος Γκέλια.

Το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα