Νίκος Γκέλια: “Βίωσα ρατσισμό στην Ελλάδα, μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή είμαστε Αλβανοί”

Νίκος Γκέλια: “Βίωσα ρατσισμό στην Ελλάδα, μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή είμαστε Αλβανοί”
Ο Νίκος Γκέλια glomex - mega tv

Ο ηθοποιός Νίκος Γκέλια μίλησε για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που είχε δεχθεί ως παιδί Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα. "Μας έδιωχναν από τα σπίτια, δεν μας έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη", ανέφερε.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης (12/10) ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Γκέλια.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς “Μαύρο Ρόδο”, μίλησε για την εποχή που, ως παιδί, ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία, υποστηρίζοντας πως έχει δεχθεί ρατσισμό τόσο από μερίδα της ελληνικής κοινωνίας, όσο και από καθηγητές στο σχολείο.

«Η καταγωγή μου είναι από την Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν 5,5 χρονών, σαν οικονομικός μετανάστης. Αλλάζαμε συχνά γειτονιές όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, γιατί όντας Αλβανοί μας έδιωχναν από τα σπίτια. Υπήρξε ρατσισμός, από το πιο απλό, δεν μας έπαιζαν επειδή ήμασταν από την Αλβανία ή δεν μας έδιναν οι καθηγητές τον λόγο στην τάξη», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για την οικογένεια και την κόρη του, ο Νίκος Γκέλια, δήλωσε:

«Πήγα στον παιδικό σταθμό την κόρη μου και η δασκάλα την ρώτησε αν ο μπαμπάς παίζει στο “Μαύρο Ρόδο”. Μπορεί η κόρη μου να με δει στη σειρά με όπλο ή να απειλώ κάποιον και πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι αλήθεια, δεν είναι ο μπαμπάς της έτσι. Τώρα έχω δώσει spoiler, αλλά δεν πειράζει».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα