Νίκος Κουρής: Διέγραψε τις φωτογραφίες του με την Έλενα Τοπαλίδου και την έκανε unfollow

Διαβάζεται σε 2'
Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου
Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου PAPADAKIS PRESS

“Κατέβασε” από το Instagram τις κοινές αναρτήσεις από τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου ο Νίκος Κουρής, ενώ σταμάτησε να ακολουθεί τον λογαριασμό της.

Ένα από τα μεγάλα big events της προηγούμενης χρονιάς ήταν ο γάμος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, οι οποίοι, μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 2023, με θρησκευτικό γάμο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Παναγίτσα, στο Παλαιό Φάληρο.

Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου
Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου PAPADAKIS PRESS

Ο γιος τους, Πέτρος, συνόδευσε τη μητέρα του στην εκκλησία και την παρέδωσε στον πατέρα του, ενώ η τελετή που ακολούθησε ήταν λιτή και… χορευτική, με την πιρουέτα της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία, να προκαλεί αντιδράσεις.

Το πάρτι που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερο και ταίριαζε στο στυλ και τις προσωπικότητες του γνωστού ηθοποιού και της δημοφιλούς χορογράφου, οι οποίοι χάρηκαν στο έπακρο την σημαντική αυτή ημέρα.

Ωστόσο, οι θαυμαστές και ακόλουθοι του ζευγαριού φαίνεται να προβληματίζονται για τη σχέση του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, αφού ο αγαπητός ηθοποιός, τις τελευταίες ώρες, διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής έσβησε τις αναρτήσεις από τον γάμο τους, κρατώντας μόνο μια φωτογραφία στο οποίο χορεύει με τον γιο τους.

Από την άλλη, η Έλενα Τοπαλίδου δεν έχει διαγράψει, προς το παρόν τουλάχιστον, κάποια κοινή ανάρτηση με τον σύζυγό της από τα social media της.

Ένα ακόμα στοιχείο που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής έχει κάνει unfollow στο Instagram την Έλενα Τοπαλίδου.

Το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια δήλωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα