Νίκος Κουρής: Παντρεύεται μετά από 18 χρόνια σχέσης

Διαβάζεται σε 2'
kouris topalidou
Νίκος Κουρής Ελένη Τοπαλίδου Papadakis Press

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για την απόφασή του να παντρευτεί με την Ελένη Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης. Η αντίδραση του 16χρονου γιου τους.

Τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισε να ανέβει ο Νίκος Κουρής με τη σύντροφό του Ελένη Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ και μίλησε για την απόφασή του αυτή, εξήγησε τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του 16χρονου γιου τους Πέτρου.

Για τον γιο του Πέτρο και αν χαίρεται που οι γονείς του θα παντρευτούν, ο Νίκος Κουρής απάντησε πως “το βλέπει σαν σινεμά, σαν ταινία“. “Ο Πέτρος μας κοιτάει σαν καρτούν εμάς τους δύο, γιατί έτσι κι αλλιώς είμαστε δύο άνθρωποι που δεν μπορείς να τους βάλεις ακριβώς τι είναι αυτοί οι δυο, μας βλέπει με χιούμορ”, είπε στη συνέχεια.

Όσο για το τι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια, δήλωσε: “Άλλαξε ότι κάποια πράγματα που μου φαίνονταν ότι δεν θα τα κάνω ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι θα είναι πάρα πολύ σπουδαίο να τα κάνω. Και ο τρόπος που θα ανακαλύψω για να γίνει, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ικανοποιηθούμε από αυτό, με την έννοια ότι θα το φτιάξουμε με έναν τρόπο που να είναι όλο για εμάς αγαπημένο. Επειδή αυτό δεν έχει την παραφορά του ‘γνωριστήκαμε και πάμε σε έναν μήνα’, φανταστικά είναι όλα αυτά, δεν τα κρίνω.. Όλα είναι ωραία, με την έννοια ότι όλα δεν ξέρεις τι είναι. Τώρα αυτό έχει αποκτήσει ένα νόημα μέσα μας αλλά και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο”.

Μάλιστα, σε μία υποθετική ερώτηση ότι η Ελένη Τοπαλίδου του έλεγε να το αφήσουν, ο Νίκος Κουρής απάντησε: “Θα της έλεγα ότι τώρα δεν το αφήνω με τίποτα“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα