Νίκος Μακρόπουλος: “Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την κηδεία μου”

Νίκος Μακρόπουλος: “Θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για την κηδεία μου”
Ο Νίκος Μακρόπουλος papadakispress

Ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε για τα πάθη του, για την απόφαση να μην ξαναπεί ψέματα, ενώ αναφέρθηκε και σε μια θαυμάστρια, η οποία έγραψε ένα βιβλίο, το οποίο ξεκινούσε με την κηδεία του.

Στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (10/11) ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για τα πάθη που είχε στη ζωή του, για την απόφασή του να μην ξαναπεί ψέματα, ενώ αναφέρθηκε και σε μια θαυμάστρια, η οποία έγραψε βιβλίο για τη ζωή του, το οποίο ξεκινούσε με την κηδεία του.

“Πριν από 10 χρόνια αποφάσισα να μην ξαναπώ ψέματα. Το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και μπαίνεις σε μία κατάσταση. Δεν αλλάζουν πολύ οι άνθρωποι. Ο άνθρωπος παλεύει να μετριάσει τα πάθη του. Τα πάθη είναι σαν το άσθμα, δεν καταπολεμούνται ποτέ, αλλά δεν ξέρεις πότε θα ξυπνήσουν”, είπε αρχικά.

Ενώ για το περιστατικό με το βιβλίο που έγραψε θαυμάστρια για τον τραγουδιστή, ο ίδιος δήλωσε:

“Μια θαυμάστρια έγραψε βιβλίο για εμένα και ξεκινούσε την ιστορία με την κηδεία μου. Δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε, αλλά ξεκινούσε με την κηδεία μου. Είχε έρθει στην κηδεία μου κι εκεί άρχισε να αναπολεί. Δεν βγήκε ποτέ. Διάβασα κάποια πράγματα”.

Με αφορμή αυτό το συμβάν, ο ίδιος απάντησε και για το κατά πόσο φοβάται το θάνατο.

“Δεν φοβάμαι το τέλος, είμαι συνειδητοποιημένος με το τέλος, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια το σκέφτεσαι και θες να τα έχεις όλα τακτοποιημένα”, είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα