Νίκος Μίχας: Ο πρώην παίκτης του Fame Story αγκαλιά με την κόρη του

Νίκος Μίχας: Ο πρώην παίκτης του Fame Story αγκαλιά με την κόρη του
Ο Νίκος Μίχας Youtube

Ο Νίκος Μίχας που γνωρίσαμε στο "Fame Story 2" το 2004 είναι γιατρός, έχει παντρευτεί την αγαπημένη του και έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Περίπου 16 χρόνια έχουν περάσει από τότε που γνωρίσαμε τον Νίκο Μίχα, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο μουσικό ριάλιτι “Fame Story 2”, που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση το 2004.

Ο νεαρός και φιλόδοξος τότε τραγουδιστής είχε ερμηνεύσει το τραγούδι του “Το Πάρτυ”, το οποίο σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι εξασφάλισε επαγγελματικό συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία.


Τα επόμενα χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της μουσικής, αλλά εν τέλει τον κέρδισε η ιατρική, την οποία εξασκεί σήμερα στα Κύθηρα και την οποία είχε σπουδάσει στη Ρουμανία.

Ο Νίκος Μίχας μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στα νοσοκομεία και στην οικογένειά του, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του Άννα και μαζί απέκτησαν ένα κοριτσάκι.

Ο ίδιος έχει ενεργή παρουσία στα social media και εκεί δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική και εργασιακή του ζωή, ενώ πρόσφατα ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του.

Εδώ στα μπάνια μας και στα ωραία μας”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram και συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους followers του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα