Νίκος Μουτσινάς: Πέθανε ο σκύλος του Άντυ – “Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πόνο θα νιώσω”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Μουτσινάς με τα σκυλιά του Τρίκι και Άντυ
Ο Νίκος Μουτσινάς με τα σκυλιά του Τρίκι και Άντυ Instagram@nikosmoutsinas

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τον Άντυ, τον έναν από τους δύο σκύλους του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος χθες με μία ανάρτησή του ανακοίνωσε τον θάνατο του Άντυ, του ενός από τους δύο σκύλους του και ένα από τα τρία συνολικά κατοικίδια που είχε.

Με βαθιά θλίψη ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τον “Αντούλη” του, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως ήταν η μεγαλύτερη, η πιο αληθινή, η πιο υπομονετική και πιο σημαντική σχέση του, αλλά και το καλύτερο σκυλί, αφού ήταν στο πλευρό του τα τελευταία 15 χρόνια.

“Αντουλη….σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας..
Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση, η πιο αληθινη, η πιο υπομονετική, η πιο σημαντικη (κι ας μην το καταλάβαινα).
Ήσουν το καλυτερο σκυλι..μου λείπεις πολύ.. Σ αγαπάω ..
Εις το επανιδείν“, έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και δέχθηκε άπειρα μηνύματα συμπαράστασης.

Ο ίδιος επανήλθε στα social media και αφού ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματα που έλαβε, ανέφερε πως πέρασαν δύο εβδομάδες για να καταφέρει να φτιάξει το παρακάτω βίντεο.

Έχω να θυμάμαι πολλά… δεν χωράνε 15 χρόνια σε ένα βίντεο.. η ανιδιοτελής αγάπη που νιώθουμε από τα ζωάκια μας, όταν φύγει, κάνει πολύ θόρυβο μέσα στο κενό που αφήνει. Οι κύκλοι κλείνουν, αυτό το ήξερα από την αρχή που τον βρήκαμε και τον πήραμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πόνο βαθύ θα νιώσω… Είμαι τυχερός γιατί έχω άλλα δύο ‘τέρατα’ να με αγαπούν και να τα αγαπάω”, έγραψε στη μακροσκελή του ανάρτηση ο παρουσιαστής.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα