Νίνο σε Ζόζεφιν: “Συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ”

Διαβάζεται σε 2'
Νίνο και Ζόζεφιν σε νυχτερινή τους έξοδο
Νίνο και Ζόζεφιν σε νυχτερινή τους έξοδο Papadakis Press

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram και υπό τους ήχους του τραγουδιού του Bryan Adams, “Please Forgive me”, ο Νίνο έστειλε ρομαντική αφιέρωση στη Ζόζεφιν.

Την αγάπη του στο πρόσωπο της Ζόζεφιν εξέφρασε ο Νίνο, λίγες εβδομάδες μετά τις αναρτήσεις που πρόδιδαν πως η σχέση τους ανήκει στο παρελθόν και οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Μετά το βίντεο στο οποίο φαίνεται να περπατά μέσα στη φύση ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι “Single officially“, ακολούθησε ένα νέο post στο οποίο κάνει ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό του ζητώντας της να τον συγχωρέσει που δεν μπορεί να σταματήσει να την αγαπά, όπως λένε οι στίχοι του τραγουδιού του Bryan Adams, “Please Forgive me“.

Στη νέα του ανάρτηση φαίνεται η νεαρή pop star να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα και να κοιτά τη θάλασσα, ενώ ακούγεται η ρομαντική μπαλάντα.

Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με, δεν ξέρω τι να κάνω. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με, αν δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ. Μη μου αρνείσαι, αυτό τον πόνο που περνάω, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με, αν σε χρειάζομαι όπως σε χρειάζομαι“, λένε οι στίχοι του τραγουδιού.

Σημειώνεται πάντως πως δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από την πλευρά της τραγουδίστριας, η οποία όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, βρίσκεται στο νησί της Ρόδου, ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα