Ντάνιελ Νούρκα: Βρήκε τι θα κάνει το “τρελό” ποσό που κέρδισε στο Survivor

Διαβάζεται σε 2'
Ντάνιελ Νούρκα
Ντάνιελ Νούρκα glomex

Το πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο του Survivor αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια αποκάλυψε ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης Ντάνιελ Νούρκα.

Με το τρόπαιο του Survivor 2024 ανά χείρας και πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ ο Ντάνιελ Νούρκα έδωσε την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες μετά τη νίκη του στον μεγάλο Τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ντάνιελ Νούρκα κατάφερε να επικρατήσει στον Τελικό του Survivor, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/06), μετά από συγκλονιστικές μονομαχίες με τους Φάνη Μπολέτση και Κατερίνα Δαλάκα που ήταν οι άλλοι δύο φιναλίστ, ενώ μαζί με τη νίκη, σημείωσε και μια μεγάλη ανατροπή, αφού τα προγνωστικά “έδειχναν” νικητή έναν από τους αντιπάλους του.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής “Fay’s Time”, μίλησε για τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα, όταν ήρθε με τους γονείς του από την Αλβανία, το πότε αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, το όνειρό του, αλλά και τι σκέφτεται να κάνει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε.

Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που αγαπάω“, είπε μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Νούρκα, αναφέροντας πως έχει ρισκάρει πολύ στη ζωή του προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του να γίνει ηθοποιός, μιας και όπως εξήγησε το όνειρο του να γίνει κάποιος ηθοποιός στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο, τόσο από άποψη ευκαιριών όσο και από οικονομικής άποψης για να καταφέρει να βιοποριστεί.

Ο Ντάνιελ αποκάλυψε επίσης τα άμεσα μελλοντικά του σχέδια για το πού σκέφτεται να επενδύσει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε. “Αρχικά θέλω να κάνω διακοπές, να ξεκουραστώ, να συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση σίγουρα κάτι θα ήθελα να κάνω, γιατί όλα κάποτε τελειώνουν”, αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα