Ντάουτσεν Κρους: Υμνεί τις ομορφιές της Ελλάδας με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη

Ντάουτσεν Κρους: Υμνεί τις ομορφιές της Ελλάδας με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη
Ντάουτσεν Κρους AP Photo/Luca Bruno

Το supermodel από την Ολλανδία βρίσκεται στα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Αποθεώνει τη χώρα μας στο Instagram με γνωστούς στίχους του Οδυσσέα Ελύτη.

Στα ελληνικά νησιά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές το supermodel και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, Ντάουτσεν Κρους, η οποία είναι ενθουσιασμένη με τις ομορφιές της χώρας μας.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα, αφού η 38χρονη καλλονή από την Ολλανδία ήρθε και το 2019.

Η ίδια βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο μαζί με τον σύζυγό της Σάνερι Τζέιμς Χορέ και τα παιδιά τους, ενώ μοιράζεται στιγμιότυπα από τις ανέμελες στιγμές στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τους βλέπουμε οικογενειακώς να απολαμβάνουν τον ήλιο, τις παραλίες, τη φύση και το φαγητό της πατρίδας μας.

Μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις της, έγραψε στα αγγλικά τους διάσημους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις”.

Οι αναρτήσεις της Ντάουτσεν Κρους

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα