Ντουπλάντις: Έχασε το κουτί απ’ το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι και “πέταξε” για Σαντορίνη

Διαβάζεται σε 2'
Άρμαντ Ντουπλάντις
Άρμαντ Ντουπλάντις AP Photo/Martin Meissner

Στη Σαντορίνη για διακοπές με τη σύντροφό του βρίσκεται ο υπεραθλητής Άρμαντ Ντουπλάντις. Αποκάλυψε με βίντεο στο TikTok ότι έχασε το κουτί από το χρυσό μετάλλιό του.

Τις εντυπώσεις όλων και τις καρδιές πολλών κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι ο Άρμαντ Ντουπλάντις, ο οποίος αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών.

Ο 24χρονος Σουηδός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ με άλμα 6,25μ, ενώ ξεπέρασε και το ίδιο του το παγκόσμιο ρεκόρ των 6,24μ, γράφοντας ιστορία.

Στο πλάι του βρισκόταν ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον οποίον είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 5,90μ.

Εκτός από τον “Μόντο”, όπως φωνάζουν τον νεαρό υπεραθλητή, τα βλέμματα μάγεψε και η καλλονή σύντροφός του, Ντεζιρέ Ινγκλάντερ, η οποία βρισκόταν στο στάδιο όπου πραγματοποιήθηκε ο τελικός.

Η 22χρονη, που είναι μοντέλο- influencer, χάρισε ένα φιλί στον Ντουπλάντις αμέσως μετά τη νίκη του και έγινε viral.

Τώρα το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στην πανέμορφη Σαντορίνη για διακοπές.

Έχασε το κουτί του χρυσού μεταλλίου και ζητάει καινούργιο

Σε βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok από την Σαντορίνη, ο Ντουπλάντις αποκάλυψε πως έχασε το κουτί από το χρυσό του μετάλλιο!

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιονίκης τύλιξε το μετάλλιό του σε μια πετσέτα από εστιατόριο, αφού έχασε το ειδικό Louis Vuitton κουτί του στο Παρίσι, ενώ ζήτησε από τη διοργάνωση να του στείλει ένα άλλο.

@mondo I can get another box?😭 @paris2024 ♬ 7AM (Slowed + Reverb) – adrian

Στη Σαντορίνη για διακοπές με τη σύντροφό του ο Ντουπλάντις

Σε άλλο βίντεο στο TikTok, το οποίο δημοσίευσε στον λογαριασμό της η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ, το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά μαζί με το χρυσό μετάλλιο, έχοντας για φόντο τους μπλε και λευκούς χρωματισμούς της Σαντορίνης.

Σημειώνεται πως τις διακοπές του Ντουπλάντις στη Σαντροίνη, τις κανόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο “Μανόλο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα