Ο άνθρωπος που έκανε τον Ράιαν Ρέινολντς να μην ξέρει τι να πει

Διαβάζεται σε 2'
Ο άνθρωπος που έκανε τον Ράιαν Ρέινολντς να μην ξέρει τι να πει
Ο Ράιαν Ρέινολντς με τον Χιου Τζάκμαν, την Μπλέικ Λάιβλι και την Τζίτζι Χαντίντ, στην πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine. Invision/AP Evan Agostini

Ο Ράιαν Ρέινολντς φημίζεται για την οξυδέρκεια και τις ατάκες του. Ένα άτομο τον έκανε να μην ξέρει πώς να του απευθυνθεί, στη γνωριμία τους.

Ο Ράιαν Ρέινολντς, πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης του Deadpool & Wolverine αποφάσισε και για τα τραγούδια που ακούγονται στο νέο προϊόν της Marvel. Με ένα υπήρχε ένα θέμα, αφού δεν είχαν βρει τρόπο να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα χρήσης.

Ο παραγωγός του hit πρότεινε στους άμεσους συνεργάτες του, τον Χιου Τζάκμαν και τον σκηνοθέτη Σον Λέβι να επισκεφτούν (όλοι μαζί) τη δημιουργό.

Αυτή ήταν η Μαντόνα.

Επικοινώνησαν με την ομάδα της και ενημέρωσαν πως θα ενδιαφέρονταν να της δείξουν την σκηνή στην οποία ήθελαν να ακούγεται το Like a Prayer, title track του τέταρτου studio άλμπουμ της.

Ο Λέβι αποκάλυψε ότι στη συζήτηση με τους συνεργάτες της ‘βασίλισσας της ποπ’ ρώτησαν αν θέλει να της απευθύνονται με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο στις συστάσεις «αφού νιώθαμε σαν να συναντούσαμε γαλαζοαίματη», με τον Ρέινολντς να λέει «λες και υπήρχε περίπτωση να μπορώ να πω, γεια Μαντόνα, είμαι ο Ράιαν».

Η superstar δεν είχε τέτοια προβλήματα, όπως δεν είχε κάποιο θέμα να δώσει άδεια χρήσης. «Μας είπε πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το τραγούδι της». Επιπροσθέτως, έγραψε και μερικές σημειώσεις σχετικά με τα σημεία της σκηνής που θα ταίριαζαν καλύτερα κάποια μέρη του Like A Prayer. «Μέσα σε 48 ώρες πήγαμε να κάνουμε ό,τι μας είπε και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο».

Πέραν του συγκεκριμένου τραγουδιού, στο soundtrack του «Deadpool & Wolverine» ανήκουν τραγούδια από τους *NSYNC, The Goo Goo Dolls, Fergie, Avril Lavigne, Aretha Franklin και Green Day.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα