O Αρναούτογλου δηλώνει πληγωμένος από τη συμπεριφορά της Μενεγάκη

Διαβάζεται σε 2'
Γρηγόρης Αρναούτογλου Ελένη Μενεγάκη
Γρηγόρης Αρναούτογλου Ελένη Μενεγάκη Papadakis Press

Το παράπονό του από την Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε ανοιχτά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όσα είπε για τη συμπεριφορά της που τον πλήγωσε.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην τηλεόραση του MEGA παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε γιατί εργάζεται τόσο πολύ, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, αναλαμβάνοντας συνεχώς νέα πρότζεκτ ενώ απάντησε και στο εάν η 30ετής παρουσία του στέκεται εμπόδιο στο να δοθεί ευκαιρία σε νέα, “άκαυτα” πρόσωπα.

Όταν όμως τέθηκε στη συζήτηση το κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν έκρυψε την πικρία του για τη διάσημη παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας πως η συμπεριφορά της τον έχει πληγώσει πολύ.

Με έχει στεναχωρήσει πολύ η Ελένη, είμαι πολύ πληγωμένος από εκείνη“, είπε αρχικά ο παρουσιαστής, λέγοντας στη συνέχεια: “Να’ ναι καλά, σέβομαι, τη συμπαθώ ιδιαίτερα, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές, καλοκαίρια και χειμώνες, είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της.

Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε ‘ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;’. Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, το 1998-1999. Δεν ξαναήρθε ποτέ! Εγώ όλα αυτά τα χρόνια πήγαινα, όποτε με καλούσε. Αυτό δεν μου αρέσει που κάνει, με στεναχωρεί αυτό που κάνει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα