Ο Μπεν Άφλεκ αιφνιδίασε πελάτες αλυσίδας καφέ της Μασαχουσέτης

Ο Μπεν Άφλεκ αιφνιδίασε πελάτες αλυσίδας καφέ της Μασαχουσέτης
Μπεν Άφλεκ Lisa Mackay/Mega/VISUALHELLAS.GR

Ο Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε να εξυπηρετεί τους πελάτες αμερικανικής αλυσίδας καφέ και γλυκών που πέρασαν από το drive-through. Προφανώς κάπου εκεί κοντά ήταν και η Τζένιφερ Λόπεζ.

Όπως κάθε πρωί, η κάτοικος Μασαχουσέτης, ονόματι Lisa Mackay έκανε το κλασικό πρωινό πέρασμα από το drive-through γνωστής αλυσίδας καφέ και γλυκών των ΗΠΑ, για να αγοράσει τον καφέ της πριν πάει στη δουλειά.

Όταν σταμάτησε στο σημείο παραλαβής, άνοιξε το παράθυρο και εμφανίστηκε αυτός ο τύπος, για να της δώσει την παραγγελία της.

Στο σημείο παραγγελίας, η Mackay πρώτα άκουσε μια φωνή να της λέει “δείχνετε υπέροχη αυτό το πρωί. Καλωσήλθατε στο D*%$. Mπορώ να πάρω την παραγγελία σας;” που της φάνηκε γνωστή, αλλά δεν έδωσε σημασία.

Στην παράδοση, είδε τον Ben Affleck που ήταν ντυμμένος με τα ρούχα που φορά κάθε άλλος εργαζόμενος της αλυσίδας. Προφανώς και ήταν μαζί του η Jennifer Lopez.

Όσοι είδαν τις φωτογραφίες, υπέθεσαν πως ‘γυρίζει’ διαφημιστικό. Γενικά, ο Affleck έχει ‘συλληφθεί’ πολλές φορές από φωτογραφικούς φακούς να κρατά προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας. Έχει ομολογήσει πως είναι οπαδός της.

Σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που πρόσφερε, δεν προέκυψε πληροφορία πως επρόκειτο για προωθητική κίνηση. Δηλαδή, δεν είπε κάτι η εταιρία. Μέχρι που προέκυψε αυτό το post.

Η πληροφορία για τα γυρίσματα επιβεβαιώθηκε και μέσω του post που δείχνει τον Affleck να δίνει την παραγγελία της Lopez.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα