Ο celebrity που ήταν στο Νο1 της λίστας του Diddy με τους καλεσμένους στα πάρτι του

Διαβάζεται σε 2'
Sean "Diddy" Combs
O Sean "Diddy" Combs όταν δεν φανταζόταν πως θα ζει ό,τι ζει σήμερα. Invision/AP Jordan Strauss

Όταν όλα ήταν ρόδινα για τον Diddy, είχε κατονομάσει τον celebrity από τον οποίον άρχιζε η λίστα των καλεσμένων των Freak Offs πάρτι.

Δικηγόρος που έχει έδρα στο Τέξας, ονόματι Tony Buzbee αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου πως ο Diddy αναμένεται να αντιμετωπίσει επιπλέον 120 κατηγορίες.

Θα αφορούν ισάριθμα άτομα που έχουν ζητήσει νομική εκπροσώπηση και σύντομα θα καταθέσουν μηνύσεις εναντίον του κολοσσού των media, ισχυριζόμενα πως ήταν θύματα του Sean Combs.

Κάποιες από τις κατηγορίες αφορούν βίαιη σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική κακοποίηση, διευκόλυνση σεξουαλικής πράξης με ουσίες ελέγχου, εξαναγκαστική πορνεία, σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά, διάδοση βιντεοσκοπήσεων και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Οι περισσότεροι έκαναν τις σχετικές καταγγελίες στις αρχές (αστυνομικά τμήματα ή νοσοκομεία).

Ο πιο αγαπημένος καλεσμένος του Diddy

Τις τελευταίες ώρες έγινε viral ένα απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει ο πρωταγωνιστής του τελευταίου μεγάλου σκανδάλου της αμερικανικής showbiz. Σε αυτό κατονομάζει τον πιο αγαπημένο καλεσμένο των θρυλικών του πάρτι -που τώρα πια όλοι γνωρίζουν πως ήταν και εγκληματικά.

Τον ρώτησαν λοιπόν, ποιος είχε ‘κλειδώσει’ το Νο1 της λίστας με τους καλεσμένους στα White Party (φορούσαν όλοι λευκά) που εξελίχθηκαν σε Freak Offs πάρτι. Είχε απαντήσει το εξής:

Ναι, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν το άτομο που έπαιρνε την πρώτη πρόσκληση και που τώρα τηρεί σιγή ιχθύος, όπως όλοι οι celebrity φίλοι του Diddy. Άνθρωποι του περιβάλλοντος του ηθοποιού διευκρίνισαν πως έχει χρόνια να επικοινωνήσει με τον ράπερ και απέχει από τα πάρτι του, καθώς έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του. Ντοκουμέντα δείχνουν τον Ντι Κάπριο να ήταν στο πάρτι για τα 50α γενέθλια του Diddy, το 2019, μαζί με τους Jay Z, Beyonce, Post Malone, Kate Beckinsale και πλήθος άλλων διάσημων.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα