Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο – Η συγκίνηση on camera

Διαβάζεται σε 2'
Ο Δημήτρης Σταρόβας
Ο Δημήτρης Σταρόβας PAPADAKIS PRESS

Εξιτήριο έλαβε από το Τζάνειο Νοσοκομείο ο Δημήτρης Σταρόβας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Μετά από 15 ημέρες νοσηλείας και δύσκολων στιγμών που προκάλεσαν ανησυχία στους οικείους του και τους θαυμαστές του, ο Δημήτρης Σταρόβας έλαβε εξιτήριο σήμερα, Τετάρτη (29/05) από το Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Λίγες ώρες πριν βγει από το νοσοκομείο και επιστρέψει στο σπίτι του, ο Δημήτρης Σταρόβας φορώντας ένα μπλουζάκι με το διπλό μήνυμα “Don’t Quit” και “Do it“, ο γνωστός καλλιτέχνης φανερά φορτισμένος και συγκινημένος, ύψωσε τη γροθιά του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα και χαιρετισμούς στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, ο φωτογραφικός φακός και οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο που τον οδηγούσε στο σπίτι του, με τον ίδιο να εμφανίζεται με δάκρυα στα μάτια και να ευχαριστεί για τη στήριξη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο στις15 Μαΐου, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έπειτα από νοσηλεία του στη Νευρολογική, μεταφέρθηκε στην Καρδιολογική κλινική, καθώς είχε υποστεί επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής.

Λόγω της κατάστασης, ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή, αλλά οι γιατροί εκτιμούν πως, επειδή είναι σύνηθες μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, αυτό θα αντιμετωπιστεί πλήρως. Ωστόσο, τονίζουν ότι απαιτείται χρόνος και ειδικές θεραπείες.

Σημειώνεται, πάντως, πως οι λογοθεραπείες που κάνει ο Δημήτρης Σταρόβας κυλάνε ομαλά και η ομιλία του βελτιώνεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα