Ο Eminem θα γίνει παππούς και το νέο του videoclip είναι μία ωδή στην κόρη του

Διαβάζεται σε 2'
Eminem
Eminem 2024 Carlos Osorio, File/AP Photo

Ήρθε η στιγμή ο Eminem να αναλάβει έναν νέο ρόλο στη ζωή του, αυτόν του παππού και αφιέρωσε στην κόρη του το πιο συγκινητικό videoclip.

Παππούς θα γίνει ο Eminem, καθώς η κόρη του Hailie Jade ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Evan McClintock.

Ο Αμερικανός ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Marshall Mathers, ανακοίνωσε ότι η 28χρονη κόρη του είναι έγκυος, με την κυκλοφορία του νέου videoclip για το τραγούδι του “Temporary“, που ουσιαστικά είναι μία ωδή στην κόρη του.

Το videoclip προβάλλει βίντεο από την παιδική ηλικία της Jade και τρυφερές στιγμές με τον μπαμπά της, ενώ βλέπουμε και πλάνα από τον γάμο της κόρης του με τον σύζυγό της.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο, η Jade φαίνεται να δίνει στον πατέρα της ένα μπλε φούτερ που γράφει “παππούς” στην πλάτη με τον ίδιο να κοιτά την κάμερα εμβρόντητος ενώ στη συνέχεια κρατά ένα υπερηχογράφημα.

Το τραγούδι μιλά για τον κύκλο της ζωής και χαρακτηριστικός είναι ένας στίχος στον οποίο ο ράπερ λέει στην κόρη του: “Λοιπόν Hailie Jade, έγραψα αυτό το τραγούδι για να σε βοηθήσω να αντιμετωπίσεις τη ζωή όταν θα φύγω”.

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η Jade δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της ίδιας και της McClintock στη σελίδα της στο Instagram κοιτάζοντας το υπερηχογράφημα, γράφοντας στη λεζάντα ότι το μωρό τους θα έρθει στον κόσμο με τη νέα χρονιά.

Το βίντεο έγινε viral και μέσα σε 14 ώρες έχει σημειώσει πάνω από 3,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Eminem – Temporary

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα