Ο Jason Momoa γδύθηκε ζωντανά στο σόου του Jimmy Kimmel – Η αντίδραση του κοινού

Ο Jason Momoa γδύθηκε ζωντανά στο σόου του Jimmy Kimmel – Η αντίδραση του κοινού
Youtube

Ο γνωστός ηθοποιός  Jason Momoa έμεινε μόνο με την παραδοσιακή χαβανέζικη αμφίεση, όταν ο Jimmy Kimmel τον ρώτησε αν την φορούσε εκείνη τη στιγμή μέσα από τα ρούχα του.

Ο Jason Momoa (Τζέισον Μομόα) βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Jimmy Kimmel (Τζίμι Κίμελ) και δεν δίστασε να κάνει μια αποκαλυπτική εμφάνιση, τραβώντας τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας μια μωβ πιτζάμα με ένα ροζ παλτό, λόγω της ταινίας Slumberland του Netflix.

Ωστόσο, στην συνέχεια ξεκίνησε να βγάζει τα ρούχα του, καθώς αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία φαίνεται να ψαρεύει, φορώντας ένα παραδοσιακό μαλό της Χαβάης.

“Είμαι δημιουργός και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σε αυτήν τη σειρά της Apple που ονομάζεται Chief of War και αφορά στη δεκαετία 1780, 1790 στη Χαβάη. Αυτό φοράω κάθε μέρα” είπε για την παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά, η οποία αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθια.

Ο Jimmy Kimmel τότε τον ρώτησε αν φορούσε εκείνη τη στιγμή μέσα από το κοστούμι του την παραδοσιακή φορεσιά με τον Momoa να του απαντά: “Φυσικά”. Στη συνέχεια, σηκώθηκε όρθιος και ξεκίνησε να βγάζει τα ρούχα, με το κοινό να ζητωκραυγάζει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα