Ο Jimmy Fallon ‘κράζει’ τον Ryan Lochte και ο Phelps χειροκροτά

default image

O παρουσιαστής ντύθηκε ολυμπιονίκης κολυμβητής και περιποιήθηκε όπως του άξιζε τον Lochte, που θα μπορούσε να ανακηρυχθεί και χρυσός νικητής στο ψέμα από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Jimmy Fallon, ως Ολυμπιονίκης – πρωταθλητής στο ψέμα Ryan Lochte στα MTV Video Music Awards που έγιναν το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Υόρκη. Εντύπωση προκάλεσε και η αντίδραση του Phelps που έσπευσε να βιντεοσκοπήσει το “σκετσάκι”…

Ο άσωτος υιός της αμερικανικής επικαιρότητας είναι χωρίς αμφιβολία ο κολυμβητής Ryan Lochte. Ο Ολυμπιονίκης πήγε στο Ρίο, έκανε σαματά και προκάλεσε ζημιές, ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας για να αποδειχτεί πως ήταν όλα ένα δειλό ψέμα για να καλυφθεί η κακομαθημένη του συμπεριφορά σε βενζινάδικο της βραζιλιάνικης πρωτεύουσας. Φυσικά, ο Jimmy Fallon δεν άφησε το όλο γεγονός να “πέσει κάτω” και φρόντισε να ‘τα χώσει’ στον αθλητή με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής ντύθηκε Lochte, με το λευκό μαλλί, αθλητικά και την επίσημη ενδυμασία της αμερικανικής ολυμπιακής ομάδας και ανέβηκε στη σκηνή του Madison Square Garden, για να δώσει το βραβείο του βίντεο κλιπ της χρονιάς. Μπαίνοντας στη σκηνή τραγούδησε “Is It Too Late To Say Sorry?” (Είναι πολύ αργά για να ζητήσω συγνώμη;) από το τραγούδι του Justin Bieber.

“Εγώ έγραψα αυτό το τραγούδι, έκαναν την παραγωγή, σκηνοθέτησα το βίντεο. Για την ακρίβεια σκηνοθέτησα και τα πέντε βίντεο που είναι υποψήφια” σημείωσε, αντιγράφοντας την έμφυτη φιλαλήθεια του αθλητή. “Εγώ είμαι εκείνος που έδωσε στην Adele το κινητό. Hello?” συνέχισε στον ίδιο περιπαικτικό τόνο.


Πριν όμως ρίξει το βίντεο των υποψηφίων, ο Fallon έριξε τη χαριστική βολή. Όπως είπε όλα τα βίντεο είναι τόσο καλά που δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι ο νικητής. “Δεν θα μπορούσα να σας πως ακόμη κι αν μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο” είπε, αφήνοντας άναυδους τους θεατές που χειροκροτούσαν. Να θυμίσουμε πως ο Lochte είχε ισχυριστεί πως άγνωστος άνδρας έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι του, μαρτυρία που άλλαξε ελαφρώς λίγο αργότερα, λέγοντας πως ο δράστης τον σημάδευε από μακριά.


Εκείνο όμως που πρόσθεσε ακόμη μεγαλύτερη αξία στην εμφάνιση του Fallon, είναι η αντίδραση του έτερου ολυμπιονίκη και συναθλητή του Lochte στην κολυμβητική ομάδα. Ο Michael Phelps βρέθηκε στα βραβεία του MTV και μόλις είδε τον παρουσιαστή αναφώνησε “Oh My God”, υψώνοντας σε χρόνο ολυμπιακό ρεκόρ το κινητό του, προκειμένου να απαθανατίσει το act.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα