Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πλευρό των πυρόπληκτων: Δίνει την αμοιβή του από δύο μεγάλες συναυλίες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο πλευρό των πυρόπληκτων: Δίνει την αμοιβή του από δύο μεγάλες συναυλίες
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός papadakispress

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Θα διαθέσει μέρος των εσόδων του από συναυλίες για να βοηθήσει τους ανθρώπους, αλλά και τα ζωάκια που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές.

Στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα που κατακαίουν την Ελλάδα στέκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αποφάσισε να διαθέσει μέρος των εσόδων του από τις επερχόμενες συναυλίες του για να βοηθήσει τους ανθρώπους, αλλά και τα ζωάκια που έχασαν το σπίτι τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού:

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή οφείλουμε να είμαστε όλοι δίπλα στους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Μαζί με τους συνεργάτες του και με αίσθημα ευθύνης αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε μία σειρά επιλεγμένων συναυλιών με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μέρος των εσόδων καθώς και μέρος της προσωπικής μου αμοιβής από τις συναυλίες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα διατεθούν για την στήριξη των πληγέντων, ενέργειες αναδάσωσης καθώς και για τα αδέσποτα. Σχετικά με τις εδώ και αρκετό διάστημα προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στις 12-13/8 στον Πρωταρά της Κύπρου, η προσωπική μου αμοιβή θα διατεθεί για τους παραπάνω σκοπούς, ενώ η επιχείρηση “Nava Seaside” θα διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας ενός συνανθρώπου μας, που διαγνώστηκε πρόσφατα με λευχαιμία. Η κοινωνία μας, μας χρειάζεται και οφείλουμε όλοι ενωμένοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα