Ο λόγος για το “τζαρτζάρισμα” των Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ

Διαβάζεται σε 2'
Ο λόγος για το “τζαρτζάρισμα” των Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ
H στιγμή μεταξύ των Χάγιεκ και Κίντμαν που έγινε viral. TikTok

Oι Σάλμα Χάγιεκ και Νικόλ Κίντμαν συνελήφθησαν από κάμερες να έχουν μια διαμάχη σε επίδειξη για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Τι συνέβη.

Οι Σάλμα Χάγιεκ και Νικόλ Κίντμαν ήταν μεταξύ των celebrities που παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά την τελευταία επίδειξη μόδας της Balenciaga -έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, πριν ένα μήνα.

Ειρήσθω εν παρόδω, η Χάγιεκ είναι σύζυγος του Φρανσουά Ανρί Πινό -διευθύνοντα συμβούλου της μητρικής εταιρείας της Balenciaga.

Βίντεο ‘συνέλαβε’ τις γυναίκες να διαπληκτίζονται ή τουλάχιστον αυτό φαινόταν να συμβαίνει στο στιγμιότυπο που έγινε viral.

Το βίντεο δείχνει τις ηθοποιούς να στέκονται δίπλα στην Κέιτ Πέρι ενώ περιτριγυρίζονται από φωτογράφους από όλες τις πλευρές.

Κάποια στιγμή, η Χάγιεκ ακουμπά την Κίντμαν σαν να θέλει να τη γυρίσει με την πλάτη στους φωτογράφους, με την Αυστραλή να δείχνει εκνευρισμένη και να απωθεί τα χέρια της Μεξικανής που είχε απολογητικό ύφος.

Media επιστράτευσε lipreader για να αποκαλύψει τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Ο ειδικός είπε πως η Χάγιεκ λέει «ας γυρίσουμε από εδώ» και η Κίντμαν απαντά «είμαι ΟΚ. Αρκετά. Είναι ΟΚ».

Τελικά, κάποιος που ήταν δίπλα στις δυο γυναίκες εξήγησε τι έγινε στο People.

«Τις ‘βομβάρδισαν’ οι κάμερες στο τέλος της επίδειξης, ενώ βρίσκονταν στη μέση μιας συζήτησης που βγήκε εκτός πλαισίου.Όσοι είδαν το βίντεο έφτιαξαν από το μυαλό τους μια ιστορία για τις γυναίκες που σέβονται η μια την άλλη».

Γεγονός που αποδεικνύεται και από το πώς τελείωσε η βραδιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα