Ο Michael Stipe των REM πάντρεψε την κόρη του Kurt Cobain με τον γιο του Tony Hawk

Διαβάζεται σε 2'
H Frances Bean Cobain
H Frances Bean Cobain Invision/AP Evan Agostini

Η κόρη του Kurt Cobain παντρεύτηκε τον επαγγελματία skater, γιο του Tony Hawk. Εκκρεμεί δίκη για την “κηδεμονία” κιθάρας του πατέρα της.

Σε μια από τις πιο… “90s” ειδήσεις που έχουν κυκλοφορήσει στα διεθνή media το τελευταίο διάστημα, η Frances Bean Cobain, κόρη του Kurt Cobain και της Courtney Love, παντρεύτηκε τον γιο του διάσημου θρύλου του skate Tony Hawk και της πρώην γυναίκας του, Cindy Dunbar.

Μιλάμε για αυτόν τον Tony Hawk φυσικά:

Ο Riley Hawk είναι μάλιστα και αυτός επαγγελματίας skateboarder, ενώ η Frances Bean Cobain είναι visual artist και μοντέλο. Επίσης η ίδια διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του πατέρα της και της διαχείρισης της εικόνας του.

Η σχέση των δυο τους είχε γνωστοποιηθεί με αυτή την ανάρτηση στα social, με τη Frances να αναφέρει πως νωρίτερα είχε κάνει διάλειμμα ενός έτους από τα μέσα δικτύωσης για να προστατεύσει τη ψυχική, συναισθηματική και πνευματική της υγεία:

Ο Riley Hawk είναι ο δεύτερος κατά σειρά σύζυγος της Frances Bean Cobain, μετά τον χωρισμό της με τον Isaiah Silva των The Eeries, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως η τελετή του γάμου έγινε από τον σπουδαίο Michael Stipe των R.E.M. που είναι και ο νονός της Frances Bean. Για να συμπληρώσουμε τη συναστρία διασημοτήτων, νονά της είναι η Drew Barrymore.

Ο γάμος τελέστηκε στις 7 Οκτωβρίου στο Λος Άντζελες και τώρα έγινε γνωστός από το TMZ.

Το 2019 η μητέρα της Frances Bean, Courtney Love, κινήθηκε νομικά εναντίον του Isaiah Silva με αφορμή μια ακουστική κιθάρα του Kurt Cobain που ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει στο εμβληματικό MTV: Unplugged των Nirvana. Τελικά η χρήση της κιθάρας κατοχυρώθηκε προσωρινά στον Silva μετά το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του. Η Love υποστήριξε στα δικαστήρια πως ο Silva ήταν επικίνδυνος έχοντας εμμονή με τον Kobain, και πιστεύοντας πως είναι “μετενσάρκωσή του”. Η δίκη για την κιθάρα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Λογικό πάντως να γίνεται ο κακός χαμός για την παρακάτω κιθάρα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα