O Mπράντλεϊ Κούπερ αρχικά δεν θα πέθαινε για το παιδί του

Διαβάζεται σε 2'
O Mπράντλεϊ Κούπερ αρχικά δεν θα πέθαινε για το παιδί του
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, με την κόρη του Λία. Invision/AP Owen Sweeney

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι πατέρας της 6χρονης Λία, την οποία απέκτησε με την Ιρίνα Σάικ. Σε podcast παραδέχθηκε πως δεν αρχικά δεν καταλάβαινε το «θα πεθάνω για το παιδί μου».

O Μπράντλεϊ Κούπερ ομολόγησε ότι κατά τους πρώτους μήνες της συνύπαρξης του με την κόρη του, Λία δεν μπορούσε να καταλάβει το λόγο που έλεγαν άλλοι γονείς πως θα μπορούσαν να πεθάνουν για το παιδί τους.

Κατά τη φιλοξενία του στο podcast «Αrmchair Expert», εξήγησε ότι «τους οκτώ πρώτους μήνες δεν ήξερα αν πραγματικά αγαπώ αυτό το παιδί. Ναι, ήταν φανταστικό και cool να βλέπω αυτό το πλάσμα να μεταμορφώνεται. Ένιωθα εντυπωσιασμένος και απολάμβανα να το φροντίζω. Αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν πέθαινα για εκείνο, αν κάποιος μας σημάδευε με όπλο.

Και ξαφνικά, δεν ετίθετο καν θέμα».

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, κατά την επίσκεψη του στο podcast Armchair Expert Armchair Expert

Όπως εξήγησε ο 49χρονος ηθοποιός «αμέσως μετά τη συνειδητοποίηση, άρχισα να προσπαθώ να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορούσα, ώστε να κάνω τη μικρότερη δυνατή ζημιά στην κόρη μου», την οποία απέκτησε με την Ιρίνα Σάικ.

«Πλέον δεν ξέρω αν θα ζούσα, αν δεν ήμουν πατέρας. Ήταν σαν να χρειαζόμουν κάποιον να μου πει ‘θα ρίξουμε τώρα, αυτήν την τεράστια άγκυρα’. Αρχικά αντιστεκόμουν. Έλεγα πως ήθελα να επιταχύνω, αφού το σκάφος μου έκανε αναβάθμιση και πια ήξερα να αναγνωρίζω τους ανέμους, πριν καταλάβω ότι ερχόταν τσουνάμι και έπρεπε να ρίξω την άγκυρα, αφού κάποιος άλλος θα υπαγόρευε όσα έκανα στο εξής».

«Το DNA σου λέει ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από εσένα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα