Ο Σεργουλόπουλος “πάγωσε” τη Θεωνά: “Μια εκπομπή που λέγεται ‘Μαμάδες’ δεν με αφορά”

Ο Σεργουλόπουλος “πάγωσε” τη Θεωνά: “Μια εκπομπή που λέγεται ‘Μαμάδες’ δεν με αφορά”
Η Τζένη Θεωνά glomex - ert

Σιγή και αμηχανία επικράτησε στο πλατό μετά από παρατήρηση που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη Τζένη Θεωνά για τον τίτλο της εκπομπής της.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε τη Δευτέρα (7/11) η Τζένη Θεωνά. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να ρωτήσει την ηθοποιό γιατί λένε την εκπομπή της “Μαμάδες” και όχι “Γονείς”, με τον ίδιο να νιώθει ότι ο τίτλος θα έπρεπε να αφορά και τους μπαμπάδες.

«Θα ήθελα, τώρα που τα λέμε όλα, και που μου είπες για τη δική μου στάση, την προσέγγιση που εγώ δεν δέχτηκα, γιατί λέτε την εκπομπή “Μαμά-δες” και όχι “γονείς”;», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη Τζένη Θεωνά να απαντά: «Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση…».

«Με βγάζει απ’ έξω, κατάλαβες; Όταν πάω εγώ σε μια εκπομπή που λέγεται “Μαμάδες”, αισθάνομαι ότι δεν με αφορά», συνέχισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και για λίγα δευτερόλεπτα επικράτησε… σιγή.

Θεωνά: «Νομίζω ότι θα πρέπει να αναθεωρήσουμε, θα το προτείνω».

Σεργουλόπουλος: «Θα ήθελα πολύ να το κάνετε αυτό. Να το προτείνεις».

Θεωνά: «Ερχόμενη στην εκπομπή ήταν η μαμά πιο μεγάλη ενότητα και έχεις δίκιο. Γιατί με αυτόν τον τρόπο ίσως ανακυκλώνουμε ένα στερεότυπο που θέλει τη μητέρα να καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος γονεϊκότητας, το οποίο δεν είναι σωστό».

Σεργουλόπουλος: «Οπότε, θα έρθω στην εκπομπή σου και να τον ξεκινήσετε αυτόν τον αγώνα. Αναθεωρούμε, είδες;»

Δείτε το εν λόγω περιστατικό στο 27ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα