O Σιλβέστερ Σταλόνε γιόρτασε τα γενέθλια της συζύγου του με το μαγιό του

Διαβάζεται σε 2'
O Σιλβέστερ Σταλόνε γιόρτασε τα γενέθλια της συζύγου του με το μαγιό του
Associated Press

Η Τζένιφερ Φλάβιν έγινε 56 και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τής έκανε δώρο και κάποιες από τις φωτογραφίες που ξεχώρισε από την κοινή τους πορεία.

Η Τζένιφερ Φλάβιν είχε γενέθλια. Έκλεισε τα 56 της χρόνια και ο σύζυγος της, Σιλβέστερ Σταλόνε τη γιόρτασε και στο Instagram.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 1988, με κάποια μικρά ‘διαλείμματα’ και ο «Rocky» ετοίμασε ένα ποτ πουρί με κοινές τους φωτογραφίες.

Στην τελευταία εμφανίζονται με τα μαγιό τους.

Αυτό του Σταλόνε κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Φλάβιν γνώρισε τον Σταλόνε το 1988, σε εστιατόριο του Beverly Hills. Eκείνη ήταν 19. Eκείνος 41 και δυο φορές διαζευγμένος. O έρωτας χρόνια δεν κοιτά και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Ήταν μαζί έως το 1994, όταν το μοντέλο έλαβε εξασέλιδο γράμμα με το ταχυδρομείο. Ήταν από τον σύντροφο της. Την ενημέρωνε πως έχει σχέση με μια συνάδελφό της, την Τζάνις Ντίκινσον και είναι ο πατέρας της κόρης της.

Η Φλάβιν συνέχισε τη ζωή της, μέχρι που Σταλόνε εμφανίστηκε στα σκαλοπάτια της με ένα τεστ DNA που έδειχνε πως το μωρό της Ντίκινσον δεν ήταν δικό του.

Τα ξαναβρήκαν το 1995 και παντρεύτηκαν το 1997. Έκτοτε δεν απασχόλησαν τα media. Αυτό άλλαξε το 2022 όταν η Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Στους λόγους ανέφερε πως ο Sly έχει εκμεταλλευτεί περιουσιακά στοιχεία κατά τρόπο που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία. Δηλαδή, τα μεταβίβαζε, ενώ της έκρυβε και κάποια.

Ένα μήνα μετά και αφού είχαν γίνει άπειροι τίτλοι σε μέσα, ο δικαστής αποφάσισε ότι για το καλό και των δυο θα έπρεπε να επιλύσουν «όλα τα ζητήματα που συνεπάγονται τη λύση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο εξωδικαστικά». Έτσι το ζευγάρι συναντήθηκε και τελικά άφησε ό,τι το χώριζε πίσω.

Από τότε η οικογενειακή τους ζωή έχει γίνει reality και ντοκιμαντέρ, με τον 78χρονο να κάνει κατάθεση ψυχής στα τελευταία γενέθλια της συζύγου του.

Μεταξύ άλλων, της έγραψε «Σ’ αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο… ακόμη περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο σύμπαν, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο ηλιακό σύστημα».

Είχε προηγηθεί το «Χρόνια πολλά αγάπη μου!! Φέρνεις τόσο πολύ γέλιο, αγάπη, περιπέτεια και δύναμη στην οικογένειά μας. Διασκεδάζω μαζί σου τώρα περισσότερο από ποτέ! Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να σε αγαπώ για πάντα!» της Φλάβιν στα πρόσφατα γενέθλια του Σταλόνε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα